MAKALELER / POLİVİNİLİDEN FLORİD..PVDF..MSDS..ÖZELLİKLERİ..
Özellikler
PVDF boya sistemi, çeşitli hava koşullarına, güneş ışınlarına ve hava kirliliğine karşı üstün kalitede koruma sağlar. Bütün bu üstün koruma özellikleri, beraberinde maksimum sağlamlık, optimum kimyasal - termal denge ve çok iyi esneklik sağlamaktadır. Nem ve kir kovucu özelliğe sahip PVDF boya sistemi, dış darbelere karşı da iyi mukavemet göstermektedir.
Renkler
Ral, Pantone ve NCS renklerini, PVDF boya tekniği ile üretmek mümkündür. Fakat optimum boya sistemine göre, seçilen renk miktarının gereken minumum miktara uygun gelip gelmediğini kontrol etmek gerekir.
Temizleme
PVDF boya sisteminin dış cephe kaplaması olarak uygulandığı durumlarda, yüzey boyası yılda en az bir kere, boya katmanına zarar vermeyecek özellikte yumuşak bir temizleme ürünüyle temizlenmelidir.
PVDF ürün serisi
PVDF (Polyvinylidene Fluoride) boya sistemi, boya sanayisinde çeşitli hava koşullarına, güneş ışınlarına ve atmosfer kirliliğine karşı üstün kalitede korunum sağlamasıyla tanınmaktadır. Bütün bu üstün koruma özellikleri beraberinde maksimum sağlamlık, optimum kimyasal - termal denge ve çok iyi esneklik getirmektedir. Nem ve kir kovucu özelliğe sahip PVDF boya sistemi, dış darbelere karşı da iyi mukavemet göstermektedir.PVDF (Polyvinylidene Fluoride) boya sistemi, ön yüzey hazırlık işlemi görmüş sac ve aluminyum üzerine uygulanan çok katmanlı bir sistemdir. İlk katman, sac veya aluminyum altyüzeyini korozyon etkilerinden korumak ve PVDF üstboya katmanı için yapıştırıcı boya özelliği oluşturmak için uygulanan epoksi reçine bazlı primer tabakadır. PVDF üstboya katmanı, minumum %70 oranında Kynar®500 fluorokarbon reçineler içerir.PVDF ile boyanmış kompozit paneller, her tür şekillendirmede mükemmel bir uyum ve görünüm sağlar. Giydirme cephe, metal kaplamalar ve metal giydirmeler gibi mimari yapı uygulamalarında uygulanırlar.
ETİKETLER : PVDF NASIL YAPILIR,PVDP NEDEN YAPILIR,PVDF YAPIMI,PVDP YAPILIŞI,PVDP ELDESİ,POLİVİNİL FLORİD NASIL KULLANILIR,POLİVİNİL FLORİD ÜRETİMİ.
HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİ