HAMMADDE TEDARİKÇİLERİ / PARKOTEKS KİMYA A.Ş.( YAĞLANDIRICILAR )
 

Adres : 19 MAYIS CAD. UBM PLAZA. NO: 37 KAT: 7 D: 21 Fulya / Şişli / İSTANBUL
Telefon : 0 212 356 72 03
Fax : 0 212 356 73 37
GSM :
Web Adresi : http://www.parkoteks.com
E-Posta : parkoteks@parkoteks.com
 
BULABİLECEĞİNİZ HAMMADDELER
 
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
 
Cocoa Butter   Stick ürünlerde kullanılan önemli bir yağdır.
Jojoba Oil   Mükemmel oksidatif stabiliteye sahip sıvı wax esteridir
Nexbase 2006 FG Hydrogenated Poly-1-Decene Yüksek saflıktaki ilaç ve kozmetik aplikasyonlarda kullanılabilen yağlayıcı ve nemlendirici özellikte yüksek performanslı yağdır. 
Shea Butter   Vücut sıcaklığında erime özelliğine sahip önemli bir geri yağlandırıcıdır. Emülsiyonlarda bağlayıcı bileşen olarak kullanılır. Saf shea butter kullanılarak 3-4 faktörlük bir güneş koruması elde edilebilir. Yanık ve irite olmuş ciltlerin tedavisinde kullanılabilir. 
Apricot Kernel Oil   Kayganlık verme özelliğine sahip geri yağlandırıcıdır. Epidermisten nem kaybını önleyen etkin bir nemlendiricidir. Berrak ürünlerde kullanılabilir. 
Avocado Oil   Hassas cilt tiplerine uygun ürünlerde kullanılabilir. Büyük oranda yağ asidi içeriği ile diğer bitkisel yağlara oranla cilt tarafından çok kolay emilir. Güneş koruyucu ürünlerinde etkindir.
Borage Oil   Mükemmel bir doğal geri yağlandırıcı olmasının yanında cilde esnekliğini geri kazandıran bir maddedir. 
Castor Oil   Hafif bir nemlendirici olmanın yanı sıra mükemmel film oluşturma ve pigment ıslatma özelliklerine sahiptir. Renkli kozmetik ürünlerinde ve alkol bazlı ürünlerde kullanılabilir. 
Evening Primrose Oil   Yapısındaki lineloik asit içeriği cilt tarafından emilerek trans epidermal su Kaybına karşı cildi koruyarak cilt üzerinde bir bariyer fonksiyonu oluşturur. 
Grape Seed Oil   Yüksek oranda lineloik asit ve yağ asidi içeriği ile cilt tarafından emildiğinde trans epidermal su kaybını azaltır ve cilt elastikiyetini yeniden kazandırır. Cilt üzerinde uzun süreli etki yapar. 
Macadamia Nut Oil   Düşük konsantrasyonlarda tokoferol içerir. En önemli özelliği sebum yapısı ile benzer özellik göstermesidir. Daha yaşlı ciltlerin yenilenmesine yardımcı olur. Masaj kremleri ve yağlarında kullanılabilen önemli bir bileşendir. 
Rice Bran Oil   Yüksek oranda tokoferol içeriği ile E vitaminine çok yakındır. Etkin bir UV filtresidir, cilt üzerindeki güneş yanıklarının etkisini azaltır. Antioksidan özellik gösterir. 
 
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

250 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER

 

ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Walnut Oil   Yüksek oranda alfa-linoleik asit (omega-3 yağ asidi) içeren bir yağdır.
Babassu Oil   Küçük zincir yapısına ve düşük erime noktasına sahip egzotik ve yumuşak (20oC) yağdır. 
Coconut Oil   Küçük zincir yapısına sahiptir.
Gold of Pleasure Oil   Yüksek oranda alfa-linoleik asit (omega-3 yağ asidi) içeren bir yağdır.
Hazelnut Oil   Yüksek oleik asit içeriğine sahip bir yağdır.
Kemiri Oil   Yüksek oranda doğal yağ asidi içeren ve mükemmel nüfuz etme özelliğine sahip bir yağdır.
Passionflower Oil   Çabuk nüfuz etme özelliği olan ve yüksek linoloik asit içeriğine sahip bir yağdır.
Peach Kernel Oil   Yağlı his vermeyen bir yağdır.
Safflower Oil   Çabuk nüfuz eden, kuru cilt hissi veren ve yüksek linoleik asit içeriğine sahip bir yağdır. Aynı zamanda yüksek oksidatif stabilite ile yüksek oleik kalite çeşidi ile de temin edilebilir.
Sesame Oil   Yüksek doğal antioksidan içeriği bulunan bir yağdır.
Shea Oleine   Shea Butter'ın sıvı formudur.
Illipe Butter   Borneo kökenli egzotik bir yağdır.
Shorea Butter   Mükemmel geri yağlandırma özelliğine sahip yumuşak bir yağdır.
Mango Kernel Butter   Mükemmel geri yağlandırma özelliğine sahip yumuşak bir yağdır.
Decyl Oleate Decyl Oleate Çok amaçlı kullanılabilen yağ bileşeni, tüm kozmetik ve farmasötik emülsiyonlar ve bunun yanında su içermeyen preperasyonlar için uygundur. 
POE (7) Glyceryl Cocoate PEG-7 Glyceryl Cocoate Her türlü yüzey aktif içeren preperasyonlara uygun hidrofilik yağ bileşenidir. Jeller ve alkol içeren her türlü kozmetik ürünü için uygundur.
 
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
 
Octyl Palmitate Ethylhexyl Palmitate Her türlü aplikasyona uygun yağ bileşeni, aynı zamanda IPM'ye alternatif olarak kullanılabilir. 
Schercemol™ DIS Diisopropyl Sebacate Likit parafin ve vazelinden kaynaklanan yağsı hissi azaltır. Hiçbir kalıntı bırakmadan hızla emilir, banyo yağlarında yayma ajanı olarak görev yapar, hidroalkolik sistemlere parfümün yapısında herhangi bir bozulma olmaksızın nemlendirici özellik katar. 
Schercemol™ MP Myristyl Propionate Body splash ve traş sonrası ürünler gibi hidroalkolik sistemlerde kullanıldığında yağlanma etkilerinin önlenmesine yardımcı olur. Ruj ve dudak parlatıcılarda kayganlığın artmasına yardımcı olur. En hassas esans notlarını bile bozmaz.
 
Schercemol™ GMIS Glyceryl Isostearate Soğuk proses emülsifikasyona izin veren sıvı bir esterdir ve prosesin kolaylaştırılmasına yardımcı olur. O/W sistemlerde emülsiyonların stabilizasyonunda kullanılabilir 
Schercemol™ DID Diisopropyl Dimer Dilinoleate Lanolin ya da hint yağı yerine tavsiye edilir ve parlaklık verir. Cilt bakım ve güneş ürünlerine çok düşük oranlarda bile zengin bir hissediş ve bariyer özellikleri katar. 
Schercemol™ TISC Triisostearyl Citrate Dudak bakım ürünlerinde yapılandırıcı ajan olarak kullanılabilen yüksek viskoziteli esterdir. Rengin tutunmasını kolaylaştırır ve parlaklık verir. Hafif rengi ile soluk ve pastel renkli ürünlerde kullanımına olanak sağlar. 
Schercemol™ TIST  Triisostearyl Trilinoleate Roll-on şeklindeki dudak parlatıcılarda lanolinin yerine kullanılabilir. Bu yüksek viskoziteli, yağsı ester dudak ürünleri için faydalı bir yapılandırıcı ajandır. Cilt bakım ürünlerinde düşük kullanım oranlarında yüksek etkinliğe sahiptir. 
 
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

250 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER

 

Wheat Germ Oil   E vitaminini taşıyıcı olarak bilinen ve kozmetik endüstrisinde büyük oranda kullanılan yağdır. E vitamininin dışında pro-vitamin A ve fitosteroller, Omega-6 ve Omega-3 içerir. 
Sweet Almond Oil   Kozmetik ve ilaç endüstrisinde yaygın olarak kullanılan geri yağlandırıcı ve taşıyıcı ajandır. Bitkisel yağlar içinde nötral tat ve kokudaki en stabil yağlardan biridir. Banyo yağları gibi ürünlerde berrak ürünlerin elde edilmesine izin verir. Epidermisten nem kaybını önleyen nemlendirici ajandır. 
 
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
 
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

250 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER

 

Schercemol™ SHS Isostearyl Hydroxystearate Cilde temas ettiğinde eriyen yumuşak, yağsı bir geri yağlandırıcıdır. Mükemmel sürüş özelliği ile mükemmel bir nemlendirici ve yağlandırıcıdır. Losyon, bebe kremleri ve güneş sonrası ürünlerde kullanımı tavsiye edilir. Krem şeklindeki makyaj ürünleri ve rujlarda etkin olarak kullanılabilir. 
Schercemol™ BE Behenyl Erucat Yağsı yada pürüzlü bir yapı vermeksizin krem ve losyonların performansını iyileştirir. Susuz sistemlere kremsi bir yapı kazandırır, hissedişi iyileştirir ve opaklaştırıcı olarak görev yapar. 
Glyceryl monostearate 40% powder Glyceryl Stearate Non-iyonik, o/w emülgatörü, bağlayıcı, yağlandırıcı krem bazı
Peg 1500 Peg-32 Non-iyonik, bağlayıcı, nemlendirici, yağlandırıcı
Peg 2000 Peg-40 Non-iyonik, nemlendirici, yağlandırıcı
Peg 3350 Peg-75 Non-iyonik, bağlayıcı, yağlandırıcı, askıda tutucu ajan
Peg 6000 Peg-150 Non-iyonik, bağlayıcı, yağlandırıcı, askıda tutucu ajan
Peg-8 Peg 400 Non-iyonik, yağlandırıcı
Glycerine 26 OE Glycereth-26 Non-iyonik, emülgatör, yağlandırıcı
Peg 6000 Peg-150 Non-iyonik, bağlayıcı, yağlandırıcı, askıda tutucu ajan
Lanolin Lanolin Yağlandırıcı
Lanolin 75 OE PEG-75 Lanolin %50 Non-iyonik, emülgatör, yumuşatıcı
Dub IPP IsoPropyl Palmitate Yağlandırıcı özellikte likid ester. Tüm cilt bakım ürünlerinde ve makyaj ürünlerinde kullanılır.
Dub IPM IsoPropyl Myristate Yağlandırıcı ajan.