HAMMADDE TEDARİKÇİLERİ / PARKOTEKS KİMYA A.Ş.( GERİ YAĞLANDIRICILAR )
 

Adres : 19 MAYIS CAD. UBM PLAZA. NO: 37 KAT: 7 D: 21 Fulya / Şişli / İSTANBUL
Telefon : 0 212 356 72 03
Fax : 0 212 356 73 37
GSM :
Web Adresi : http://www.parkoteks.com
E-Posta : parkoteks@parkoteks.com
 
BULABİLECEĞİNİZ HAMMADDELER
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Octyl palmitate Ethylhexyl Palmitate Non-iyonik, geri yağlandırıcı, nemlendirici
Lanolin 75 OE PEG-75 Lanolin (flakes) Non-iyonik, emülgatör, geri yağlandırıcı
PEG-7 Glyceril Cocoate Glicereth 7 cocoate Non-iyonik, geri yağlandırıcı
Shea Butter   Vücut sıcaklığında erime özelliğine sahip önemli bir geri yağlandırıcıdır. Emülsiyonlarda bağlayıcı bileşen olarak kullanılır. Saf shea butter kullanılarak 3-4 faktörlük bir güneş koruması elde edilebilir. Yanık ve irite olmuş ciltlerin tedavisinde kullanılabilir. 
Apricot Kernel Oil   Kayganlık verme özelliğine sahip geri yağlandırıcıdır. Epidermisten nem kaybını önleyen etkin bir nemlendiricidir. Berrak ürünlerde kullanılabilir. 
Borage Oil   Mükemmel bir doğal geri yağlandırıcı olmasının yanında cilde esnekliğini geri kazandıran bir maddedir. 
Hydramol™ PGPL Ester PEG/PPG-8/3 Laurate Tamamen suda çözünür özellik gösterir ve sulu sistemlerde mükemmel berraklık sağlar. Nemlendirne ve geri yağlandırma özellikleri ile son derece hassas (mild) ürünlerde kullanılabilir. Suda, silikon kopoliollerde ve bitkisel yağlardaki benzersiz çözünürlük özellikleri ile Hydramol PGPL her çeşit kişisel bakım ürünü için mükemmel bir seçimdir. Formüle edilmesi kolay, ipeksi bir his bırakan ve su bazlı ürünlere üstün özellik katan esterdir. Saç bakım, cilt bakım ve tüm renkli kozmetik ürünlerinde, verdiği mükemmel parlaklık ile özellikle ruj ve dudak parlatıcılarda tavsiye edilir. 
Schercemol™ LL Lauryl Lactate Cildin iyileşmesine ve hücre yenilenmesine yardımcı olmak için tavsiye edilen alfa hidroksi asit esteridir. Makyaj ve dudak bakım ürünlerine kayganlık katan hafif geri yağlandırıcıdır ve gece kremlerinde ve yüz temizleme ürünlerinde tavsiye edilir. 
Schercemol™ OPG Octyl Pelargonate Çabuk emilen, hafif, yağsız bir geri yağlandırıcıdır. Alkolün yağlandırma etkisini azaltmak için kullanımının yanı sıra sıkıştırılmış pudralarda parlamayı azaltması ile renkli kozmetik ürünleri için faydalıdır. Rujlarda pigment dispersiyonunu kolaylaştırır. 
Schercemol™ OISN Octyl Isononanoate Yapışkanlık hissi yaratmadan kuru bir hissediş sağlar ve sprey yağların yanı sıra el ve vücut losyonlarında tavsiye edilir. AP/Deo stick ve "roll-on"'larda yapışkanlık hissini azaltır. Reçineler için etkin bir yumuşatıcı ve pigmentler için coupling ajanıdır. 
Schercemol™ NGDC Neopentyl Glycol Dicaprate Uzun süreli etkiye sahip, ipeksi bir dokunuş hissi veren sıvı bir geri yağlandırıcıdır. Duş yağları, güneş ve masaj yağları için idealdir. Akıcılığı ve kokusuz olması alkol bazlı ürünlerde coupling ajan ve parfüm taşıyıcı olarak düşünülen uygulamalara uygunluk gösterir.

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Schercemol™ IDO Isodecyl Oleate Genç ciltler için düşünülen formülasyonların yanı sıra light el ve vücut ürünlerinde kullanımı tavsiye edilen hafif geri yağlandırıcıdır. Ürüne iyi sürüş özellikleri, çabuk emilim ve yağsız bir hissediş katar. Makyaj temizleme ürünlerinde ve sıkıştırılmış pudralarda bağlayıcı olarak kullanılabilir.
Schercemol™ 318 Isopropyl Isostearate Süper yağlandırıcı özelliklere sahip yağsız geri yağlandırıcıdır. Emülsiyonlarda ve stick formundaki ürünlerde pürüzleri azaltır. 
Schercemol™ 185 Isostearyl Neopentanoate Düşük bulanma noktasına sahip, hızlı emilen geri yağlandırıcıdır. Saç bakım ürünlerinde kullanılan reçinelerin yumaşatılmasına yardımcı olur. Mat bitmiş ürünlerde pigment bağlayıcı olarak görev yapar. Toz pudralara kremsi bir yapı ve sıkıştırılmış pudralara kadifemsi bir his katar. 
Schercemol™ PGDP Propylene Glycol Dipelargonate Alkol bazlı body splash ve traş sonrası ürünler için üstün bir geri yağlandırıcıdır. Ruj ve dudak parlatıcılarının uygulama özelliklerinin yanı sıra parlaklık ve kayganlığını artırır. Pudralara kremsi bir hissediş özelliği verir. Temizleyici ürünlerde kullanılabilir.  
Schercemol™ 1688 Cetearyl Octanoate Saç ve cilt ürünlerinde, aşırı kuru ciltler için el ve vücut losyonlarında kullanılan geri yağlandırıcıdır. Cildin nefes almasına engel olmaksızın cilt üzerinde bir film tabakası oluşturur. Dudak bakım ürünlerinde kullanıldığında pigment dispersiyonunu kolaylaştırır.
Schercemol™ ICS Isocetyl Stearate ICS hafif bir geri yağlandırıcıdır. Renksiz, kokusuzdur ve parfümsüz formülasyonlar için idealdir. Light günlük kremler, makyaj ürünleri, yağsız el ve vücut losyonlarında kullanımı tavsiye edilir. Dudak bakım ürünlerinde kullanıldığında pigment dispersiyonunu iyileştirir ve kayganlığı artırır.  
Schercemol™ DISM Diisostearyl Malate Zengin yağlandırma özelliğine sahip bir geri yağlandırıcı olan DISM mükemmel bir ıslatıcı ajan ve bağlayıcıdır. Pudralar, sıvı makyaj ürünleri, ruj ve allıklarda tavsiye edilir. 
Schercemol™ DISD Diisostearyl Dimer Dilinoleate Güneş ürünleri, krem ve losyonlarda suya dayanıklılığı arttırmaya yardımcı olan zenginleştirici, pürüzsüz his veren geri yağlandırıcıdır. Pigmentli ürünlerde mükemmel bir kalınlaştırıcı ve  bağlayıcı olarak görev yapar. Dudak bakım formülasyonlarına parlaklık vermek için de kullanılır. 
Schercemol™ PTID Triisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate Uzun süreli nemlendirme etkisi sağlayan üstün bir geri yağlandırıcıdır. Renkli kozmetik ürünleri, saç bakım ürünleri ve dudak parlatıcılara mükemmel parlaklık verir. 

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER

ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Schercemol™ SHS Isostearyl Hydroxystearate Cilde temas ettiğinde eriyen yumuşak, yağsı bir geri yağlandırıcıdır. Mükemmel sürüş özelliği ile mükemmel bir nemlendirici ve yağlandırıcıdır. Losyon, bebe kremleri ve güneş sonrası ürünlerde kullanımı tavsiye edilir. Krem şeklindeki makyaj ürünleri ve rujlarda etkin olarak kullanılabilir. 
Schercemol™ MM Myristyl Myristate Yağlandırma ve beyazlatma etkisi yapmaksızın üründe iyileştirme sağlayan, stick ürünler için yapılandırıcı ajan olarak faydalı olan yumuşak, wax benzeri geri yağlandırıcıdır. TEA-stearate sistemlerine parlaklık verir. Emülsiyon yapısının ve stabilitenin iyileştirilmesine yardımcı olur. Ruj formülasyonlarında topaklanmaların önüne geçilmesini sağlar. 
Schercemol™ SE Stearyl Erucate Yumuşak ve yağlı özellik taşıyan bir geri yağlandırıcı olmasına karşın son ürüne yapışkan olmayan ve yağlı his vermeyen bir özellik katar. Vücut sıcaklığında erir ve dudak bakım ürünleri, stick makyaj ürünleri ve güneş ürünlerinde yapılandırıcı bileşen olarak kullanılabilir. Pigment dispersiyonunu artırır, parlaklık verir.   
Glucam E-20 Distearate PEG-20 Methyl Glucose Distearate şekillendirici saç spreyleri, stick deodorantlar, dudak koruyucu, kremler, yumuşatıcı el sabunu için nemlendirici ve geri yağlandırıcı.
Olivem 300 Olive Oil PEG-7 Ester Suda çözünen zeytinyağı esteridir. Temizleme ürünlerinde yüzey aktif maddelerin sebep olduğu irritasyonları azaltan bir geri yağlandırıcıdır. Kremlerde CO emülgatör olarakta kullanılır.