HAMMADDE TEDARİKÇİLERİ / PARKOTEKS KİMYA A.Ş.( EMÜLGATÖRLER )
 

Adres : 19 MAYIS CAD. UBM PLAZA. NO: 37 KAT: 7 D: 21 Fulya / Şişli / İSTANBUL
Telefon : 0 212 356 72 03
Fax : 0 212 356 73 37
GSM :
Web Adresi : http://www.parkoteks.com
E-Posta : parkoteks@parkoteks.com
 
BULABİLECEĞİNİZ HAMMADDELER
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Ceralan Lanolin Alcohol Krem, losyon, saç bakım kremleri için emülgatör.
Lanocerin Lanolin Wax Makyaj ürünleri, stik, saç pomatları için emülgatör.
Modulan Acetylated Lanolin Bebek ürünleri, topikal ürünler, ruj için nemlendirici ve emülgatör.
Ohlan Hydroxylated Lanolin Göz makyaj ürünleri, krem ve losyonlar, emülsiyon saç ürünleri için emülgatör.
Solulan 16 Laneth-16, Ceteth-16 and oleth-16,Steareth-16 Krem, losyon, saç köpüğü için emülgatör.
Solulan 98 Polysorbate 80, Cetyl acetate, Acetylated Lanolin Saç kremleri, saç yıkama ürünleri, jöle için emülgatör.
Solulan C-24 Choleth-24, Ceteth-24 Saç kremleri, saç yıkama ürünleri, jöle için emülgatör ve emülsiyon stabilizatörü.
Vilvanolin C Petrolatum, Lanolin, Lanolin Alcohol Kremler, topikal ürünler için emülgatör.
Vilvanolin CAB Petrolatum, Lanolin Alcohol Kremler, topikal ürünler için emülgatör.
Vilvanolin L-101 mineral oil, Lanolin Alcohol Her tip emulsiyon ürünler için nemlendirici ve emülgatör.
Glucamate SSE-20 PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate El ve vücut losyonları, cilt bakım kremleri, cilt yumuşatıcı köpükler, yumuşak yüz kremleri, göz makyaj temizleyiciler, emulsiyon makyaj ürünleri, sabunlar için emülgatör
Glucate DO Methyl Glucose Dioleate Kuru cilt kremleri, gece kremleri, güneş losyonları, ruj, makyaj ürünleri, taş pudra, cilt jelleri için emülgatör
Glucate SS Methyl Glucose Sesquistearate El ve vücut losyonları, cilt bakım kremleri, cilt yumuşatıcı köpükler, yumuşak losyonlar, emulsiyon makyaj ürünleri, sabunlar, stick ürünler için emülgatör
Chemonic OE-2 Oleth-2 Yumuşatıcı sistemlerde saç kremi ajanı ve nemlendirici, parfüm çözücüsü, kremler ve losyonlar, jeller, banyo yağları, fondöten emülgatör.

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Chemonic OE-10 Oleth-10 Yumuşatıcı sistemlerde saç kremi ajanı ve nemlendirici, parfüm çözücüsü, kremler ve losyonlar, jeller, banyo yağları, fondöten için emülgatör
Chemonic OE-20 Oleth-20 Yumuşatıcı sistemlerde saç kremi ajanı ve nemlendirici, parfüm çözücüsü, kremler ve losyonlar, jeller, banyo yağları, fondöten için emülgatör
Promulgen D Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20 Kremler ve losyonlar, saç kremleri, antiperspirantlar, depilatörler, makyaj ürünleri, topikal ürünler emülgatör.
Promulgen G Stearyl Alcohol, Ceteareth-20 Kremler ve losyonlar, saç kremleri, antiperspirantlar, depilatörler, makyaj ürünleri, topikal ürünler için emülgatör
Olivem 700 PEG-4 Olivate Gündüz kremi, vücut losyonu, saç kremi, fondöten, sıvı losyon, kremler için emülgatör.
Olivem 800 Ceteareth-6 Olivate Gündüz kremi, vücut losyonu, saç kremi, fondöten, sıvı losyon, kremler için emülgatör.
Olivem 900 Sorbitan Olivate Gece kremi, gündüz kremi, saç wax'ı, saç kremi, ruj, dudak koruyucu, maskara / eye-liner, fondöten, kremler, stickler için emülgatör.
Olivem 1000 Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate Gece kremi, gündüz kremi, vücut losyonu, saç kremi, maskara/eye-liner, fondöten, sıvı losyon, kremler için emülgatör.
LipoFlor LV81 PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether(and) Oleth-10 Parfüm emülgatörü
Stearine 8 OE PEG-8 Stearate Non-iyonik, emülgatör, solubilizer
Alcohol C12-14 2 OE Laureth-2 Non-iyonik, emülgatör
Alcohol C12-14 3 OE Laureth-3 Non-iyonik, emülgatör
Alcohol C12-14 4 OE Laureth-4 Non-iyonik, emülgatör
Alcohol C12-14 7.5 OE Laureth-7 Non-iyonik, emülgatör, ıslatıcı ajan
Alcohol C12-14 23 OE Laureth-23 Non-iyonik, emülgatör, ıslatıcı ajan
Lanolin 75 OE PEG-75 Lanolin (flakes) Non-iyonik, emülgatör, geri yağlandırıcı
Sorbitan monostearate Sorbitan Stearate Non-iyonik, emülgatör
POE (20) Sorbitan Laurate Polysorbate-20 Çok iyi dermatolojik özelliklere sahip O/W non-iyonik emülgatördür. Krem ve sıvı emülsiyonlar için uygundur ve bitkisel yağlar için çözücü olarak kullanılır. 
Sorbitanmonopalmitate 20 EO Polysorbate 40 Non-iyonik, emülgatör

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
POE(20) Sorbitan Stearate Polysorbate-60 Çok iyi dermatolojik özelliklere sahip O/W emülgatördür. Krem ve sıvı emülsiyonlar için uygundur ve bitkisel yağlar için çözücü olarak kullanılır. 
Sorbitan Monooleate 20 EO Polysorbate 80 Non-iyonik, emülgatör
Cetyl Stearyl Alcohol 30-70 & 35-65 (C16-18) Cetearyl Alcohol Non-iyonik, emülgatör
Cetyl Alcohol (C16) Cetyl Alcohol Non-iyonik, emülgatör
Stearyl Alcohol 20 OE Steareth-20 [21] Non-iyonik, emülgatör
Cetyl Stearyl Alcohol 11 OE Ceteareth-11 (e 12) Non-iyonik, emülgatör
Cetyl Stearyl Alcohol 20 OE Ceteareth-20 Non-iyonik, emülgatör
Glyceryl Monostearate 40% Powder Glyceryl Stearate Non-iyonik, o/w emülgatörü, bağlayıcı, yağlandırıcı krem bazı
Oleic Monoethanolamide 8 EO PEG-8 Oleic Monoethanolamide Non-iyonik, lanolin emülgatör
Novemer EC 1 Acrylates/Acrylamide Copolymer (and) Mineral Oil (and) Polysorbate-85 Novemer EC1 cilt bakım ürünlerini formüle etmede büyük kolaylık sağlayan krem bazıdır. Sıvı halde, önceden nötralize edilmiş, mineral yağı içinde disperse halde anyonik polimerdir. Cilt üzerinde yumuşak ve zengin bir hissediş sağlar, emülsiyon yapısını iyileştirir, stabilize eder, emülgatör ve/veya koemülgatör olarak görev yapar. Elektrolit içeren aktiflere sahip emülsiyonları stabilize eder. İnorganik pigmentleri askıda tutma özelliğine sahiptir. Düşük kullanım oranlarında bile etkindir. 
Pemulen TR-1 Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Pemulen TR-1 polimeri kişisel bakım için hazırlanan O/W emülsiyonlarında kullanılır. PEG içermeyen emülgatördür. Hassas ciltlere uygulanabilecek emülsiyonlar için özel olarak geliştirilmiştir. TR-1, yüksek viskozite verir ve %20'ye kadar yağ içeren kozmetik formülasyonlarında önerilir. 
Pemulen TR-2 Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Pemulen TR-2 polimeri kişisel bakım için hazırlanan O/W emülsiyonlarında PEG içermeyen emülgatördür. TR-2, düşük viskozite verir ve krem, losyon formülsyonlarının yanında süt ve spreyler gibi daha az yoğunluktaki, %50'ye kadar yağ içeren aplikasyonlar için önerilir. 
DUB DSMEG Glycol Distearate Vizkositeye ihtiyaç duyulmadığı koşullarda  tavsiye edilir.
DUB SEG A Glycol Distearate Mükemmel pearlizing (sedeflendirme) maddesi, hacim artırıcı, stabilizatör, şampuan ve sıvı sabunlarda  tavsiye edilir.

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
DUB SPG Propylene Glycol Stearate Ko-emulsifier ve kıvamlaştırıcı. Erime sıcaklığı vücut sıcaklığına yakındır. Dudak kremlerinde ve güneş kremlerinde tavsiye edilir.
DUB GMS Glyceryl Stearate Kıvamlaştırıcı ve hacim arttırıcı; krem, losyon, terlemeyi önleyici krem (koltuk altı jeli), saç bakım ve güneş bakım ürünlerinde kullanılır.
DUB OG Glyceryl Oleate Etkili bir W\O emülgatördür. Duş kremlerinde (yağlarında) kayganlaştırıcı ajan olarak, ayrıca kremlerde yayılma hızını arttırıcı olarak kullanılır.
DUB MG Glyceryl Myristate Ana W\O emülgatördür. Uzun süreli yumuşatıcı etkisi vardır.
DUB SDEG PEG-2 Stearate Şampuan ve losyonlarda kıvamlaştırıcı olarak kullanılır; ayrıca mükemmel bir yumuşaklık verir.
DUB GPE AB Apricot Kernel Oil PEG-6 Esters Etkili bir W\O emülgatördür. Yumuşatıcı ve yağlandırıcı etkisi vardır.
DUB LG Glyceryl Laurate Ana W\O emülgatörüdür.. Formülasyona yumuşaklık verir.
DUB DOL PEG 4 PEG-4 Dioleate Nemlendirici ve pigment dağıtıcı (dispersing) ajandır. Makyaj ürünleri için tavsiye edilir.
DUB G1218A PEG-6 Glyceryl Laurate W/O emülgatörü. Erime sıcaklığı vücut sıcaklığına yakındır. Dudak kremlerinde, güneş kremlerinde kullanımı tavsiye edilir.
DUB DOL PEG 6 PEG-6 Dioleate Emülgatör ve geri yağlandırıcıdır; duş yağları ve diğer duş ürünleri için kullanımı tavsiye edilir.
DUB DL PEG 4  PEG-4 Dilaurate Yumuşaklık verir. Duş yağları için kullanımı tavsiye edilir.
Yayılma hızını artırır.
DUB DOL PEG 8 PEG-8 Dioleate Mikro-emülsiyonlar için kullanılan emülgatör ve yağlaştırıcı ajandır. 
DUB O PEG 4 PEG-4 Oleate Nemlendirici ve pigment dağıtıcı (dispersing)'dır.
DUB DS PEG 8 PEG-8 Distearate Losyonlar ve kremler için emülgatördür. Opaklayıcı  ve
kıvamlaştırıcı; Saç bakım ürünlerinde kullanımı tavsiye edilir
DUB LAP 4  PEG-4 Laurate Yumuşaklık verir. Duş yağlarına için kullanımı tavsiye edilir. Yayılma hızını artırır.
DUB 1632 PEG -6 Stearate (ve) Glycol stearate (ve)
PEG-32 Stearate 
O/W ve W/O emülgatör, çok stabil emülsiyonlar; krem ve
losyonların vizkositesi artırır.
DUB 320 PEG-6 Stearate (ve) Ceteth-20 (ve)
Glyceryl Stearate (ve) Steareth 20
Hem O/W hem W/O emülgatörüdür, çok stabil emulsiyonlar, krem ve losyonların vizkositesi yükseltir.
DUB DL PEG 8 PEG-8 Dilaurate Yumuşak emülgatör, krem ve losyonlarda hoş bir his verir.

DUB SPEG 6 PEG-6 Stearate Emülgatör, yağlandırıcı ajan
DUB 165 Glyceryl Stearate (ve) PEG-100 Stearate  Kremler ve losyonlar  için O/W emülgatörudür. Asidik ve alkali bölgeleri stabil eder.
DUB DS PEG 12 PEG -12 Distearate Krem ve losyonlar için emülgatördur. Hoş bir his verir.
Opaklaştırıcı ve kıvamlaştırıcıdır. Saç bakım ürünlerinde kullanımı tavsiye edilir.
DUB LAP 6 PEG-6 Laurate Özellikle mikro emülsiyonlar da kullanılır.
DUB O PEG 8 PEG-8 Oleate  Duş ürünlerinde emülgator ve yağlandırıcı ajan olarak kullanılır. Mikro emülsiyonlarda aynı görevde kullanılabilir.
DUB SPEG 8 PEG-8 Stearate Krem ve losyonlar için emülgatördur. Opaklaştırıcı  ve
kıvamlaştırıcıdır. Saç bakım ürünlerinde kullanımı tavsiye edilir.
DUB 315  PEG 6-32 Stearate  O/W krem ve losyonlarında emülgatör olarak kullanılır.
Vizkositeyi artırır. Rahatlatıcı bir etki verir.
DUB GSC Glyceryl Stearate (ve) Glyceryl Stearate Citrate O/W kremleri için PEG içermeyen emülgatördur. 
DUB 340  Cetyl Alcohol (ve) Glyceryl Stearate (ve) PEG-75
Stearate (ve) Ceteth-20 (ve) Steareth-20
Güzel bir his verir. Jelleştirme ajanlarıyla da beraber ya da bunlardan bağımsız olarak kullanılabilir.
DUB LAP-8 PEG-8 Laurate Krem ve losyonlar için yumuşak bir emülgatördür.
DUB O PEG 12  PEG-12 Oleate  Krem, losyon ve duş sonrası ürünlerde emülgatör olarak görev yapar. 
DUB LAP 12 PEG-12 Laurate Emülgatördür ve hoş bir serinlik verir. Erime sıcaklığını kontrol etmek için kullanılır.
DUB STG AE  Glyceryl Stearate SE O/W emülsiyonlarında ana emülgatördur. pH 5-6.
DUB GMS C Glyceryl Stearate ve Glyceryl
Stearate Citrate
Yumuşatıcı emülgatör, O/W emülsiyonların (krem, losyon) asit formülasyonların kullanımı için idealdır.
DUB SPG AE Propylene Glycol Stearate SE  Krem ve losyonlar için kullanımı tavsiye edilir.
DUB SE 35 Sucrose Tristearate Etkili bir emülgatördür. Kıvamlaştırıcıdır, emülsiyon (W/O, O/W) ve köpük stabilizatörü olarak kullanılır, anyonik yüzey aktiflerin sebep olduğu iritasyonları azaltır. Film oluşturma, pigment, nemlendirme özellikleri vardır. Cilde yumuşaklık verir. Kremlerde, losyonlarde, bebek ürünlerinde, makyaj, kişisel hijyen ve saç bakım ürünlerinde kullanımı tavsiye edilir.

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
DUB SE 11S Sucrose Stearate Etkili bir emülgatördür. Kıvamlaştırıcıdır, emülsiyon (W/O, O/W) ve köpük stabilizatörü olarak kullanılır, anyonik yüzey aktiflerin sebep olduğu iritasyonları azaltır. Film oluşturma, pigment, nemlendirme özellikleri vardır. Cilde yumuşaklık verir. Kremlerde, losyonlarda, bebek ürünlerinde, makyaj, kişisel hijyen ve saç bakım ürünlerinde kullanımı tavsiye edilir.
DUB SE 15P Sucrose Palmitate Etkili bir emülgatördür. Kıvamlaştırıcıdır, emülsiyon (W/O, O/W) ve köpük stabilizatörü olarak kullanılır, anyonik yüzey aktiflerin sebep olduğu iritasyonları azaltır. Film oluşturma, pigment, nemlendirme özellikleri vardır. Cilde yumuşaklık verir. Kremlerde, losyonlarda, bebek ürünlerinde, makyaj, kişisel hijyen ve saç bakım ürünlerinde kullanımı tavsiye edilir.
DUB SE 16P Sucrose Palmitate Etkili bir emülgatördür. Kıvamlaştırıcıdır, emülsiyon (W/O, O/W) ve köpük stabilizatörü olarak kullanılır, anyonik yüzey aktiflerin sebep olduğu iritasyonları azaltır. Film oluşturma, pigment, nemlendirme özellikleri vardır. Cilde yumuşaklık verir. Kremlerde,losyonlarda, bebek ürünlerinde, makyaj, kişisel hijyen ve saç bakım ürünlerinde kullanımı tavsiye edilir.
Schercemol™ PGML Propylene Glycol Laurate Besleyici (refatting) ajan ve yardımcı emülgatör fonksiyonlarıyla çabuk emilen bir esterdir. Yağ bazlı makyaj temizleyiciler, ruj ve alkol bazlı ürünlerde kullanılabilir. 
Cetyl Stearyl Alcohol (2) EO Ceteareth-2 O/W non-iyonik emülgatör. Banyo yağları ve sıvı emülsiyonlar için uygundur. 
Cetyl Stearyl Alcohol (20) EO Cetereth-20 O/W non-iyonik emülgatör. Krem ve losyonlar için uygun. Düşük konsantrasyonlarda bile çok iyi stabilite verir. 
Hydrogenated Castor Oil (40) EO PEG-40 Hydrogenated Castor Oil  Çok iyi çözünürlük özelliklerine sahip O/W emülgatör. Parfüm yağları, esans ve bitkisel yağları çözmek için uygundur.
Glycerine 26 OE Glycereth-26 Non-iyonik,emülgatör,yağlandırıcı

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Stearine 9 OE PEG-9 Stearate Non-iyonik, emülgatör, solubilizer
Glyceryl Monostearate, Self-emulsifying Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate Non-iyonik, emülgatör 
Lanolin 75 OE PEG-75 Lanolin 50% Non-iyonik, emülgatör, yumuşatıcı
Cetyl Stearyl Alcohol 50-50 Cetearyl Alcohol Non-iyonik, emülgatör
Cetyl Stearyl Alcohol, POE 20 Cetyl Stearyl Alcohol, Cetyl Stearyl Isononanoate, Glyceryl Monostearate, Glycerol, Cetyl Palmitate, POE 12 Cetyl Stearyl Alcohol  Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetearyl Isononnanoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12 O/W sıvı emülsiyon, düşük ve orta viskoziteli kremlerde, soğuk proseste
Octyldodecanol Octyldodecanol Emülgatör ve çözücü
DUB SE 5S Sucrose Distearate Etkili bir emülgatördür. Kıvamlaştırıcıdır, emülsiyon (W/O, O/W) ve köpük stabilizatörü olarak kullanılır, anyonik yüzey aktiflerin sebep olduğu iritasyonları azaltır. Film oluşturma, pigment, nemlendirme özellikleri vardır. Cilde yumuşaklık verir. Kremlerde, losyonlarda, bebek ürünlerinde, makyaj, kişisel hijyen ve saç bakım ürünlerinde kullanımı tavsiye edilir.
Isotridecyl Alcohol 9 EO Trideceth-9 Yüksek HLB değerine sahip emülgatör ve yüzey aktif
Olivem 700 PEG-4 Olivate Zeytin yağından elde edilen O/W krem ve losyonlarda kullanılan doğal emülgatör
Olivem 800 Ceteareth-6 Olivate Zeytin yağından elde edilen O/W krem ve losyonlarda kullanılan doğal emülgatör
Olivem 900 Sorbitan Olivate Zeytin yağından elde edilen O/W krem ve losyonlarda kullanılan doğal emülgatör. Kaolin, talk, TiO2, pigment gibi her türlü toz için etkili bir dispersan madde.
Olivem 1000 Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate Zeytin yağından elde edilen O/W krem ve losyonlarda kullanılan PEG-free solo emülgatör. Likit kristal oluşturur. Krem, losyon, bebek bakım, rujlar ve güneş koruma ve bakım ürünlerinde kullanılır.