HAMMADDE TEDARİKÇİLERİ / PARKOTEKS KİMYA A.Ş.( DEĞİŞİK KOZ.HAMM. )
 

Adres : 19 MAYIS CAD. UBM PLAZA. NO: 37 KAT: 7 D: 21 Fulya / Şişli / İSTANBUL
Telefon : 0 212 356 72 03
Fax : 0 212 356 73 37
GSM :
Web Adresi : http://www.parkoteks.com
E-Posta : parkoteks@parkoteks.com
 
BULABİLECEĞİNİZ HAMMADDELER
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER




SEDEFLENDİRİCİLER


 
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Euronac AN 10  Glycol Distearate (and) Sodium Laureth Sulfate (and) Cocamide MEA (and) Laureth 10 Sedefli görüntüsü sağlar
Euronac AN 20 Sodium Laureth Sulfate (and) Glycol Distearate (and) Cocamide MEA (and) Laureth-10 Sedefli görüntüsü sağlar
Euronac AMF Ultra Glycol Distearate (and) Cocamidopropyl Betaine Sedefli görüntüsü sağlar
 OPAKLAŞTIRICI

ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Europacif 2150 Sodium Styrene / Acrylates Copolymer Opaklaştırıcı

FİLM OLUŞTURUCULAR

 
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Silsense Copolyol-1 PEG-8 Dimethicone Suda çözünebilen, emülsifiyer, ko-emülsifiyer, ıslatma ve yayma ajanı. Conditioning etki verir, ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar. Anyonik yüzey aktiflerden kaynaklanan iritasyonu düşürür. 
Silsense Copolyol-7 PEG-8 Dimethicone Suda çözünebilen, emülsifiyer, ko-emülsifiyer, ıslatma ve yayma ajanı. Conditioning etki verir, ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar. Anyonik yüzey aktiflerden kaynaklanan iritasyonu düşürür. Statik elektriklenmeleri önler.
Silsense SW 12 PEG-7 Dimethicone Ester, C8-C18 Suda çözünebilen hammadde, ko-emülsifiyer, emolyent ve parlaklık verme özellikleri ile saç ve cilt ürünlerinde tavsiye edilir. Berrak sistemlerde kullanılabilir.
Silsense DW-18 PEG-7 Dimethicone Isostearate Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammadde. Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir.
Silsense DW-AW PEG-7 Dimethicone Avocadoate Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammadde. Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir.
Silsense DW-O PEG-7 Dimethicone Olivate Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammadde. Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir. Özellikle oil-in-water emülsiyon sistemlerinde tavsiye edilir. 
Ultrabee WD PEG-7 Dimethicone Beeswax Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammaddedir. Mild özelliği ile özellikle bebek ve hassas cilt ürünlerine çok uygundur. Şampuan ve saç kremlerinde parlaklık, tarama kolaylığı, statik elektriği azaltması ve  parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir. Özellikle oil-in-water emülsiyon sistemlerinde tavsiye edilir. 
Silsense Q-Plus Silicone Quaternium-8 Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 
Silsense A-21 Silicone PEG-7 Amodimethicone Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 
Silsense A-23 Silicone PEG-7 Amodimethicone Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER



ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Silsense PE-100 Dimethicone PEG-8 Phosphate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Silsense CA-1 Dimethicone PEG-7 Phthalate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Silsense CA-2 Dimethicone PEG-7 Succinate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Silsense SA-1 Ammonium Dimethicone PEG-7 Sulfate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Avalure AC 120 Acrylates Copolymer Kolay uygulanabilirlik, yüksek adhezyon kapasitesi ile su ve solvent bazlı ojelerde, sağladığı esneklik ve iyi pigment dispersiyonu özelliği ile maskara, eyeliner ve likit fondotenlerde tavsiye edilir.
Avalure AC 210 Acrylates Copolymer Viskoz likit haldedir, su ve solvent bazlı ojelerde, likit makyaj ürünlerinde tavsiye edilir.
Avalure AC 315 Acrylates Copolymer Solvent bazlı ojelerde verdiği parlaklık, kalıcılık ve yüksek adhezyon kapasitesi ile tavsiye edilir. 
Avalure UR 405 Polyurethane-2 Su bazlı ojelerde sağladığı yüksek parlaklık, kalıcılık, suya dayanıklılık ve nefes alabilirlik özellikleri ve güneş ürünlerinde film yapıcı özelliği ile tavsiye edilir.
Avalure UR 425 Polyurethane-2 Su bazlı ojelerde, maskara, eyeliner, sıvı makyaj ürünleri ve güneş ürünlerinde tavsiye edilir.
Avalure UR 445 Polyurethane-4 Sağladığı bariyer fonksiyonu ile maskara, eyeliner, sıvı makyaj ürünleri ve güneş ürünlerinde tavsiye edilir. 
Avalure UR 450 PPG-17/IPDI/ DMPA Copolymer Sağladığı bariyer fonksiyonu ile maskara, eyeliner, sıvı makyaj ürünleri ve güneş ürünlerinde tavsiye edilir. 
Castor Oil   Hafif bir nemlendirici olmanın yanı sıra mükemmel film oluşturma ve pigment ıslatma özelliklerine sahiptir. Renkli kozmetik ürünlerinde ve alkol bazlı ürünlerde kullanılabilir. 
Apricot Kernel Oil   Kayganlık verme özelliğine sahip geri yağlandırıcıdır. Epidermisten nem kaybını önleyen etkin bir nemlendiricidir. Berrak ürünlerde kullanılabilir. 
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


NEMLENDİRİCİLER
 


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Acetulan Cetyl Acetate, Acetylated Lanolin Alcohol Krem ve losyonlar için nemlendirici.
Lanogel 21 PEG-27 Lanolin Bebek mendilleri, el temizlik ürünleri için nemlendirici.
Lanogel 41 PEG-75 Lanolin Saç ve cilt bakım ürünleri, el sabunu, vücut şampuanları, kremler, losyonlar, şampuan, saç kremi için nemlendirici
Lanogene Lanolin Oil Bebek ürünleri, vücut yağları, güneş ürünleri için yumuşatıcı ve nemlendirici.
Lanolin U.S.P.AAA Lanolin El ve vücut losyonları, renkli kozmetik ürünleri, dudak koruyucuları için geri yağlandırıcı ve nemlendirici.
Modulan Acetylated Lanolin Bebek ürünleri, topikal ürünler, ruj için nemlendirici ve emülgatör.
Solulan 75 PEG-75 Lanolin Bebek mendili, el temizlik ürünleri yumuşatıcı ve nemlendirici.
Solulan L-575 PEG-75 Lanolin Bebek mendili, el temizlik ürünleri için yumuşatıcı ve nemlendirici.
Vilvanolin P Isopropyl Lanolate Renkli kozmetik ürünleri, krem ve losyonlar için nemlendirici.
Glucam E-10 Methyl Gluceth-10 Kuru cilt losyonu, şampuan, traş kremleri, duş jeli, göz jeli, yüz temizleme ürünleri için nemlendirici.
Glucam E-20 Methyl Gluceth-20 Güneş ürünleri, kalıp sabun, kuru cilt kremleri, şampuan, sıvı sabun, hidroalkolik ürünler için nemlendirici.
Glucam P-10 PPG-10 Methyl Glucose Ether Göz makyaj temizleyiciler, saç kremi, saç şekillendirici ürünler, makyaj ürünleri, nemlendirici ürünler için parfüm kalıcılığını arttırıcı.
Glucam P-20 PPG-20 Methyl Glucose Ether Yüz temizleme tonikleri, tırnak bakım ürünleri, parfümler, traş ürünleri, hidroalkolik ürünler için parfüm kalıcılığını arttırıcı.
Glucam P-20 Distearate PPG-20 Methyl Glucose Ether Distearate Kuru cilt kremleri, krem makyaj ürünleri, göz farı, nemlendirici losyon geri yağlandırıcı ve nemlendirici.
Glucam E-20 Distearate PEG-20 Methyl Glucose Distearate Şekillendirici saç spreyleri, stick deodorantlar, dudak koruyucu, kremler, yumuşatıcı el sabunu için nemlendirici ve geri yağlandırıcı.
Glucquat 125 Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride El losyonları, şampuanlar, kuru cilt kremleri, yıkanabilir yumuşatıcı kremler, saç şekillendirici ürünler, kalıp sabunlar, sıvı sabunlar için nemlendirici.
Olivem 300 Olive Oil PEG-7 Esters Vücut losyonu, jeller, banyo köpükleri, duş jeli, sıvı sabun, kalıp sabun, banyo yağı, jöle, wax, saç kremi, şampuan, ruj, dudak parlatıcı, sıvı losyon için nemlendirici.




ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Dermolane Olive Oil (olea europea) Unsaponifiables Gece kremi, gündüz kremi, vücut losyonu, jeller, saç waxları, saç kremleri, ruj, dudak koruyucu, maskara/eye-liner, fondöten, losyon, kremler, stickler için nemlendirici.
Dermolane Dermolane Gece kremi, gündüz kremi, vücut losyonu, jeller, saç waxları, saç kremleri, ruj, dudak koruyucu, maskara/eye-liner, fondöten, losyon, kremler, stickler için nemlendirici.
Alpha-D-Glucopyranose Allantoin Nemlendirici madde
Octyl Palmitate Ethylhexyl Palmitate Non-iyonik, geri yağlandırıcı, nemlendirici
PEG 1500 PEG-32 Non-iyonik, bağlayıcı, nemlendirici, yağlandırıcı
PEG 2000 PEG-40 Non-iyonik, nemlendirici, yağlandırıcı
Schercemol™ NGDO Neopentyl Glycol Dioctanoate Krem ve losyonların yanı sıra makyaj temizleme ve traş sonrası ürünlerde hafif bir nemlendirici olarak tavsiye edilir. Mükemmel akıcılık ve kayganlık özellikleri ile sprey yağlarda kullanımı tavsiye edilir.
Schercemol™ CO Cetyl Ethylhexanoate Mükemmel parlaklığı ve hafif kokusuyla özellikle parfümlü ürünler için idealdir. Yağsız bir his verir. Sprey şeklindeki ürünlerde, mat bitmiş makyaj ürünlerinde ve yağlı ciltler için nemlendiricilerde tavsiye edilir.
Schercemol™ DIS Diisopropyl Sebacate Likit parafin ve vazelinden kaynaklanan yağsı hissi azaltır. Hiçbir kalıntı bırakmadan hızla emilir, banyo yağlarında yayma ajanı olarak görev yapar, hidroalkolik sistemlere parfümün yapısında herhangi bir bozulma olmaksızın nemlendirici özellik katar. 
Schercemol™ OHS Octyl Hydroxystearate Yapışkanlık hissi vermeden kalıcı nemlendirme özelliği ile cilt bakım ürünleri için tavsiye edilir. Düşük kullanım oranlarında bile etkindir ve sabun ve sıvı sabunlarda besleyici (refatting) ajan olarak kullanımı tavsiye edilir. Bunun yanında saç bakım ürünlerinde nemlendirici ve dudak bakım ürünlerinde parlaklık verici olarak kullanılabilir. 
Schercemol™ GTO Glyceryl Trioctanoate Body splash vb ürünlerde alkolün yağlandırıcı etkilerini azaltmaya yardımcı olur. Pürüzsüz yumuşak bir uygulama olanağı sağladığından ve cilt üzerinde nemin korunmasına yardımcı özellikleri nedeniyle bronzlaştırıcı ürünler için idealdir.  
Schercemol™ OLO Oleyl Oleate Duş, masaj ve güneş yağlarına etkin nemlendirme özelliği katar. Krem ve losyonlarda cilt üzerinde yapışkan olmayan bir bariyer oluşturur. Renkli kozmetik ürünlerinde pigmentlerin ıslanmasına ve bağlanmasına yardımcı olur. 

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Schercemol™ 1818 Isostearyl Isostearate Aşırı kuru ciltler için düşünülen bakım ürünlerinde önerilir. Cilt üzerinde nemin korunmasını sağlar ve nefes alabilen bir bariyer oluşturma özelliği gösterir. Parfümün çözünmesini kolaylaştırır, dudak bakım ürünleri, allıklar ve diğer susuz makyaj ürünlerinde parlaklığı artırır. 
Schercemol™ PTID Triisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate Uzun süreli nemlendirme etkisi sağlayan üstün bir geri yağlandırıcıdır. Renkli kozmetik ürünleri, saç bakım ürünleri ve dudak parlatıcılara mükemmel parlaklık verir. 
Schercemol™ SHS Isostearyl Hydroxystearate Cilde temas ettiğinde eriyen yumuşak, yağsı bir geri yağlandırıcıdır. Mükemmel sürüş özelliği ile mükemmel bir nemlendirici ve yağlandırıcıdır. Losyon, bebe kremleri ve güneş sonrası ürünlerde kullanımı tavsiye edilir. Krem şeklindeki makyaj ürünleri ve rujlarda etkin olarak kullanılabilir. 
Hydramol™ PGDS Ester PEG-90 Diisostearate Suda tamamen çözünme özelliğine sahiptir. Kimyasal yapısı sayesinde hidrojen bağları oluşturma kapasitesi, saç ve cilt bakım sistemlerinde bu esteri mükemmel bir nemlendirici haline getirir. Formüle edilmesi kolay ve cilt üzerinde ipeksi bir hissediş sağlayan bu ester, yağlandırmadan nemlendirir, köpük kalitesini ve yoğunluğunu iyileştirir ve hatta stick şeklindeki ürünlerin uygulama özelliklerinde iyileşme sağlar. Şampuan, saç kremi, tüm cilt bakım ürünleri, antiperspirant ve deodorantlarda kullanımı tavsiye edilir. 
Hydramol™ PGPD Ester PEG/PPG-8/3 Diisostearate Saç ve cilt bakım ürünlerinde conditioning etki veren, yağsız nemlendirici özellikleri taşıyan suda disperse olan esterdir. Hydramol PGPD yağ ve suda çözünürlük parametreleri ile mükemmel bir emülgatör ve çözücü özelliği taşır. Cilt üzerinde zengin ve lüks bir his uyandırır, deterjan sistemlerinde conditioning etki verir ve yüzey aktif sistemlerinde viskozite arttırıcı özellik gösterir. Emülsiyon sistemlerinde ve yağ bazlı ürünlerde etkin bir yardımcı emülgatördür. Şampuan, saç kremi, duş yağları ve renkli kozmetik ürünlerinde özellikle pigmentlerin disperse olması ve bağlanma özellikleri ile yağsız sıvı fondotenler ve nemlendirici rujlarda tavsiye edilir.  
Hydramol™ PGPL Ester PEG/PPG-8/3 Laurate Tamamen suda çözünür özellik gösterir ve sulu sistemlerde mükemmel berraklık sağlar. Nemlendirne ve geri yağlandırma özellikleri ile son derece hassas (mild) ürünlerde kullanılabilir. Suda, silikon kopoliollerde ve bitkisel yağlardaki benzersiz çözünürlük özellikleri ile Hydramol PGPL her çeşit kişisel bakım ürünü için mükemmel bir seçimdir. Formüle edilmesi kolay, ipeksi bir his bırakan ve su bazlı ürünlere üstün özellik katan esterdir. Saç bakım, cilt bakım ve tüm renkli kozmetik ürünlerinde, verdiği mükemmel parlaklık ile özellikle ruj ve dudak parlatıcılarda tavsiye edilir. 


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Hydramol™ TGL Ester Polyglyceryl-3 Laurate Hydramol TGL, gliserin türevi bir polimerdir ve nemlendirici özellik verir. Kaybedilen yağı cilde geri kazandırır, cilt bakım ürünlerinde nemlendirme ve hafif conditioning etkisi yapar. Parlaklığı artırır ve emülsiyon sistemlerinde zengin bir hissediş sağlar. Suda çözünmeyen yağ alkollerinin ve bitkisel yağların tersine, Hydramol TGL su fazına kolayca katılır ve sulu ürünlerin vizkositesinin arttırılmasına yardımcı olur. 
Sweet Almond Oil Prunus Dulcis Kozmetik ve ilaç endüstrisinde yaygın olarak kullanılan geri yağlandırıcı ve taşıyıcı ajandır. Bitkisel yağlar içinde nötral tat ve kokudaki en stabil yağlardan biridir. Banyo yağları gibi ürünlerde berrak ürünlerin elde edilmesine izin verir. Epidermisten nem kaybını önleyen nemlendirici ajandır. 
Apricot Kernel Oil Prunus Armeniaca Kayganlık verme özelliğine sahip geri yağlandırıcıdır. Epidermisten nem kaybını önleyen etkin bir nemlendiricidir. Berrak ürünlerde kullanılabilir. 
 
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER

 


        
    SU BAZLI  KOZMETİK SİLİKONLAR
 

ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Silsense Copolyol-1 PEG-8 Dimethicone Suda çözünebilen, emülsifiyer, ko-emülsifiyer, ıslatma ve yayma ajanı. Conditioning etki verir, ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar. Anyonik yüzey aktifleriden kaynaklanan iritasyonu düşürür. 
Silsense Copolyol-7 PEG-8 Dimethicone Suda çözünebilen, emülsifiyer, ko-emülsifiyer, ıslatma ve yayma ajanı. Conditioning etki verir, ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar. Anyonik yüzey aktifleriden kaynaklanan iritasyonu düşürür. Statik elektriklenmeleri önler.
Silsense SW 12 PEG-7 Dimethicone Ester, C8-C18 Suda çözünebilen hammadde, ko-emülsifiyer, emolyent ve parlaklık verme özellikleri ile saç ve cilt ürünlerinde tavsiye edilir. Berrak sistemlerde kullanılabilir.
Silsense DW-18 PEG-7 Dimethicone Isostearate Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammadde. Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir.
Silsense DW-AW PEG-7 Dimethicone Avocadoate Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammadde. Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir.
Silsense DW-O PEG-7 Dimethicone Olivate Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammadde. Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir. Özellikle oil-in-water emülsiyon sistemlerinde tavsiye edilir. 
Ultrabee WD PEG-7 Dimethicone Beeswax Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammaddedir. Mild özelliği ile özellikle bebek ve hassas cilt ürünlerine çok uygundur. Şampuan ve saç kremlerinde parlaklık, tarama kolaylığı, statik elektriği azaltması ve  Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir. Özellikle oil-in-water emülsiyon sistemlerinde tavsiye edilir. 
Silsense Q-Plus Silicone Quaternium-8 Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 
Silsense A-21 Silicone PEG-7 Amodimethicone Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 
Silsense A-23 Silicone PEG-7 Amodimethicone Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 


ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Silsense PE-100 Dimethicone PEG-8 Phosphate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Silsense CA-1 Dimethicone PEG-7 Phthalate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Silsense CA-2 Dimethicone PEG-7 Succinate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Silsense SA-1 Ammonium Dimethicone PEG-7 Sulfate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir