HAMMADDE TEDARİKÇİLERİ / PARKOTEKS KİMYA A.Ş.( CONDİTİONİNG AJANLAR )
 

Adres : 19 MAYIS CAD. UBM PLAZA. NO: 37 KAT: 7 D: 21 Fulya / Şişli / İSTANBUL
Telefon : 0 212 356 72 03
Fax : 0 212 356 73 37
GSM :
Web Adresi : http://www.parkoteks.com
E-Posta : parkoteks@parkoteks.com
 
BULABİLECEĞİNİZ HAMMADDELER
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Polyquaternium 10 Polyquta 400 KC Saçta şekil vermeyi kolaylaştıran yumuşatıcı ajandır, elektriklenmeyi önler ve yıpranmış saçı onarır, ayrıca iyi bir kalınlaştırıcıdır, çeşitli inorganik tuzlarla beraber stabiliteyi sağlar ve ph aralığını yükseltir.
Polyquaternium 10 Polyquta LR 400 KC Saçta şekil vermeyi kolaylaştıran yumuşatıcı ajandır, elektrilenmeyi önler ve yıpranmış saçı onarır, ayrıca iyi bir kalınlaştırıcıdır, çeşitli inorganik tuzlarla beraber stabiliteyi sağlar ve ph aralığını yükseltir.
Polyquaternium 10 Polyquta 3000 KC Saçta şekil vermeyi kolaylaştıran yumuşatıcı ajandır, elektrilenmeyi önler ve yıpranmış saçı onarır, ayrıca iyi bir kalınlaştırıcıdır, çeşitli inorganik tuzlarla beraber stabiliteyi sağlar ve ph aralığını yükseltir.
Polyquaternium 10 Polyquta LR 3000 KC Saçta şekil vermeyi kolaylaştıran yumuşatıcı ajandır, elektrilenmeyi önler ve yıpranmış saçı onarır, ayrıca iyi bir kalınlaştırıcıdır, çeşitli inorganik tuzlarla beraber stabiliteyi sağlar ve ph aralığını yükseltir.
Polyquaternium 10 Polyquta 125 KC Saçta şekil vermeyi kolaylaştıran yumuşatıcı ajandır, elektrilenmeyi önler ve yıpranmış saçı onarır, ayrıca iyi bir kalınlaştırıcıdır, çeşitli inorganik tuzlarla beraber stabiliteyi sağlar ve ph aralığını yükseltir.
Cetrimonium Chloride CTAC 30 KC Katyonik bir sürfaktant, kişisel bakım ürünlerinde nemlendirici olarak kullanılır.
ProtaFlor HPS Hydrolysed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol (ve) Panthenol (ve) Cocotrimonium Methosulphate (ve) Sodium Cocoamphoacetate UV ışınlarından ve termal etkenlerden koruma, parlaklık, kolay şekil alma, kolay taranma, saçların dolaşmasını önleme
ProtaFlor S70 Sodium Cocoamphopropionate (ve) Lauryldimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Collagen (ve) Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate (ve) Polyquaternium-16 Kolay şekil verme, parlaklık, saçların uçuşmasını önleme, UV ışınlarından ve termal etkenlerden korunma, nem tutucu 
ProtaFlor W70 Sodium Cocoamphopropionate (ve) Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Wheat Protein (ve) Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate (ve) Polyquaternium-16 Kolay şekil verme, saçların uçuşmasını önleme, UV ışınlarından ve termal etkenlerden korunma, nem tutucu

 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER

 

ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
ProtaFlor HWQ AF Cocotrimonium Methosulfate (ve) Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Wheat Protein (ve) Sodium Cocoamphoacetate (ve) Hydrolysed Wheat Gluten Yıpranmış saç tellerinin onarılması, güç ve dayanıklılık verme, nem tutucu, saçların dolaşmasını önleme, kolay taranma, hacim kazandırma, saçların uçuşmasını önleme
ProtaFlor Silk AF Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids (ve) Sodium Cocoamphoacetate (ve) Cocotrimonium Mehosulfate (ve) Silk Amino Acids Güç ve dayanıklılık verme, parlaklık, yumuşaklık kazandırma, besleyicilik, kolay taranma
ProtaFlor W25 Hydrolysed Wheat Protein (ve) Glycerin (ve) Polyquaternium-7 Çok fonksiyonlu, nemlendirme, saçların uçuşmasını önleme
ProtaFlor Milk Q80 PEG-5 Cocotrimonium Methosulfate (ve) Lactose (ve) Hydroxypropyltrimonium Hydrolysed Casein Nemlendirme, yumuşaklık
SoyaFlor DEO PG-Hydoxyethyl Celluose Cocodimonium Chloride (ve) Lauryldimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Soy Protein (ve) Lecithin Nemlendirici, besleyici, koruyucu
SoyaFlor AN Lauryl Glucoside (ve) Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate (ve) Lauryldimonium Hydrodoxypropyl Hydrolysed Soy Protein (ve) Lecithin (ve) Hydrolysed Soy Protein Pürüzsüz görünüm, saçların dolaşmasını önleme, besleyici, esneklik, dolgun görünüm
ProtaFlor CLK Sodium Cocoamphopropionate (ve) Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate (ve) Lauryldimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Keratin Kısa ve uzun vadede bakım ve koruma, uzun süre kalıcı dalgalı görünüm, canlandırma, kolay taranma
ProtaFlor EKP PEG-5 Cocomonium Methosulfate (ve) Hydrolysed Keratin (ve) Sodium Cocoamphopropionate (ve) Lauryldimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Keratin Kısa ve uzun vadede bakım ve koruma, uzun süre kalıcı dalgalı görünüm, canlandırma, yumuşaklık, parlaklık
ProtaFlor CLK AF Sodium Cocoamphopacetate (ve) Cocotrimonium Methosulphate (ve) Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate (ve) Laurdimonium Hydroxypropyl Hydolysed Wheat Protein Kısa ve uzun vadede bakım ve koruma, uzun süre kalıcı dalgalı görünüm, canlandırma, kolay taranma
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
ProtaFlor EKP AF Sodium Cocoamphoacetate (ve) Cocotrimonium Methosulphate (ve) Hydrolysed Wheat Gluten (ve) Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Wheat Protein Kısa ve uzun vadede bakım ve koruma, uzun süre kalıcı dalgalı görünüm, canlandırma, yumuşaklık, parlaklık
Silsense Copolyol-1 PEG-8 Dimethicone Suda çözünebilen, emülsifiyer, ko-emülsifiyer, ıslatma ve yayma ajanı. Conditioning etki verir, ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar. Anyonik yüzey aktifleriden kaynaklanan iritasyonu düşürür. 
Silsense Copolyol-7 PEG-8 Dimethicone Suda çözünebilen, emülsifiyer, ko-emülsifiyer, ıslatma ve yayma ajanı. Conditioning etki verir, ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar. Anyonik yüzey aktifleriden kaynaklanan iritasyonu düşürür. Statik elektriklenmeleri önler.
Silsense SW 12 PEG-7 Dimethicone Ester, C8-C18 Suda çözünebilen hammadde, ko-emülsifiyer, emolyent ve parlaklık verme özellikleri ile saç ve cilt ürünlerinde tavsiye edilir. Berrak sistemlerde kullanılabilir.
Silsense DW-18 PEG-7 Dimethicone Isostearate Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammadde. Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir.
Silsense DW-AW PEG-7 Dimethicone Avocadoate Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammadde. Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir.
Silsense DW-O PEG-7 Dimethicone Olivate Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammadde. Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir. Özellikle oil-in-water emülsiyon sistemlerinde tavsiye edilir. 
Ultrabee WD PEG-7 Dimethicone Beeswax Suda disperse olma özelliğine sahip, saç ve cilt ürünlerinde yağlandırıcı ve conditioning etkiye sahip hammaddedir. Mild özelliği ile özellikle bebek ve hassas cilt ürünlerine çok uygundur. Şampuan ve saç kremlerinde parlaklık, tarama kolaylığı, statik elektriği azaltması ve  Parlaklık verme özelliğine sahiptir. Berrak sistemlerde kullanılabilir. Özellikle oil-in-water emülsiyon sistemlerinde tavsiye edilir. 
Silsense Q-Plus Silicone Quaternium-8 Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 
Silsense A-21 Silicone PEG-7 Amodimethicone Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER

 

ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Silsense A-21 Silicone PEG-7 Amodimethicone Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 
Silsense A-23 Silicone PEG-7 Amodimethicone Su bazlı sistemlerde cilt üzerinde hissedişi iyileştirme, conditioning ve saç bakım ürünlerinde ıslak ve kuru tarama kolaylığı ile üstün özellikler katar. Ürüne kattıkları parlaklık özelliği ve berrak 2-in-1 şampuan elde etmeye izin vermesiyle üstün özellik taşır. 
Silsense PE-100 Dimethicone PEG-8 Phosphate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Silsense CA-1 Dimethicone PEG-7 Phthalate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Silsense CA-2 Dimethicone PEG-7 Succinate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Silsense SA-1 Ammonium Dimethicone PEG-7 Sulfate Suda çözünen bu anyonik silikon quat bileşiklerinden kaynaklanan iritasyonu düşürür, verdiği conditioning etki ile ıslak ve kuru tarama kolaylığı sağlar ve saça parlaklık verir
Solulan 75 PEG-75 Lanolin Bebek mendili, el temizlik ürünleri için yumuşatıcı ve nemlendirici.
Solulan L-575 PEG-75 Lanolin Bebek mendili, el temizlik ürünleri için yumuşatıcı ve nemlendirici.
Hydramol™ PGPD Ester PEG/PPG-8/3 Diisostearate Saç ve cilt bakım ürünlerinde conditioning etki veren, yağsız nemlendirici özellikleri taşıyan suda disperse olan esterdir. Hydramol PGPD yağ ve suda çözünürlük parametreleri ile mükemmel bir emülgatör ve çözücü özelliği taşır. Cilt üzerinde zengin ve lüks bir his uyandırır, deterjan sistemlerinde conditioning etki verir ve yüzey aktif sistemlerinde viskozite arttırıcı özellik gösterir. Emülsiyon sistemlerinde ve yağ bazlı ürünlerde etkin bir yardımcı emülgatördür. Şampuan, saç kremi, duş yağları ve renkli kozmetik ürünlerinde özellikle pigmentlerin disperse olması ve bağlanma özellikleri ile yağsız sıvı fondotenler ve nemlendirici rujlarda tavsiye edilir.  
Lanogene Lanolin Oil Bebek ürünleri, vücut yağları, güneş ürünleri için yumuşatıcı ve nemlendirici.
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Dimethyl - diprop - 2 - enyl - ammonium, prop - 2 - enamide, chloride Polyquaternium-7 Conditioning etki yapan, saç bakım ürünlerine tarama kolaylığı sağlayan, diğer ürünlerde yumuşak hissediş veren madde. 
Guar Hydroxypropiltrimonium Guar Hydroxypropiltrimonium Şampuanlarda krem etkisi veren, saçın kolay taranmasını sağlayan madde.
Hydramol™ PGPD Ester PEG/PPG-8/3 Diisostearate Saç ve cilt bakım ürünlerinde conditioning etki veren, yağsız nemlendirici özellikleri taşıyan suda disperse olan esterdir. Hydramol PGPD yağ ve suda çözünürlük parametreleri ile mükemmel bir emülgatör ve çözücü özelliği taşır. Cilt üzerinde zengin ve lüks bir his uyandırır, deterjan sistemlerinde conditioning etki verir ve yüzey aktif sistemlerinde viskozite arttırıcı özellik gösterir. Emülsiyon sistemlerinde ve yağ bazlı ürünlerde etkin bir yardımcı emülgatördür. Şampuan, saç kremi, duş yağları ve renkli kozmetik ürünlerinde özellikle pigmentlerin disperse olması ve bağlanma özellikleri ile yağsız sıvı fondotenler ve nemlendirici rujlarda tavsiye edilir.  
Hydramol™ TGL Ester Polyglyceryl-3 Laurate Hydramol TGL, gliserin türevi bir polimerdir ve nemlendirici özellik verir. Kaybedilen yağı cilde geri kazandırır, cilt bakım ürünlerinde nemlendirme ve hafif conditioning etkisi yapar. Parlaklığı artırır ve emülsiyon sistemlerinde zengin bir hissediş sağlar. Suda çözünmeyen yağ alkollerinin ve bitkisel yağların tersine, Hydramol TGL su fazına kolayca katılır ve sulu ürünlerin vizkositesinin arttırılmasına yardımcı olur. 
Wheat Protein/Gliadin From Wheat   Saç ürünlerinde saçın onarılmasını sağlayan conditioning ajanı