HAMMADDE TEDARİKÇİLERİ / KALE KİMYA - İSTANBUL
 

Adres : TURGUT ÖZAL CA. NO: 123 ŞEKERPINAR - GEBZE / KOCAELİ
Telefon : 0 262 658 07 77
Fax : 0 262 658 97 77
GSM :
Web Adresi : http://www.kalekimya.com
E-Posta : info@kalekimya.com
 
BULABİLECEĞİNİZ HAMMADDELER
     
     
  ACCOSOFT 780 PG Yumuşatıcı Esterquat bazlı yumuşatıcı hammaddesi, özellikle tekstil sanayinde beyaz kumaşlar üzerinde hiçbir sarartma etkisi olmayan yumuşatıcı.
     
  ACESULFAM-K E 950 Tatlandırıcı; sukroz çözeltisine göre 200 kat daha etkilidir. Düşük kalorili ve diyabetik ürünler başta olmak üzere şekerleme ve çiklet tipi ürünler, unlu mamüller, gazlı-gazsız alkolsüz içecekler, meyve nektarları, dondurmaların içine katılır.
 

 
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


 
  ACUDYNE 180 Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer Saçlara doğal parlaklık verme ve kısa zamanda kuruma özelliğine sahip tüm uçucu organic maddelerde, saç köpüklerinde, ve şekillendirici jölelerde kullanılmaktadır.
     
  ACUDYNE DHR Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer  
     
  ACUDYNE SCP Acrylamide/Sodium Acryloyydimethyltaurate/Acrylycac Acid Copolimer Doğal his, kuvvetli tutuş, düşük yapışkanlık veren kepek oluşturmayan saç sekillendirici polimer. Saç jölesi, aerosol spreyler, aerosol köpük gibi ürünlerde kullanılır.
     
  ACULYN 22 Arcylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer Kıvamlaştırıcı. Yüksek alkali sistemlerde stabildir. Çok şeffaf formül eldesinde, köpük stabilitesinde kullanılabilir. Sıvı , kullanımı kolaydır. Banyo ürünlerinde köpük arttırmak için,yüz temileyici ürünlerde,susuz el temizleyicilerde, traş ürünlerinde, tüy dökücü kremlerde kullanılır.
   

 
  ACULYN 28 Arcylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer Kıvamlaştırıcı. Şeffaf jel sistemlerinin formüllerinde bulunur,Çift fonksiyonlu yapısal modifiye edici, sıvı, kolay kullanım. Şeffaf şaç jellerinde, kepeğe karşı şampuanlarda salisilik asitle beraber, şeffaf duş jellerinde,sıvı el sabunlarında kullanılır.
     
  ACULYN 33 Acrylates Copolymer Peroksit ve polar solventlerle uyumlu, yüksek alkali sistemlerde stabil, az yapışkanlık veren kıvamlaştırıcı İkili saç boyaları, alkol içeren el dezenfektanı, yüz temizleyiciler, fondoten gibi kozmetik ürünler, el ve vücut losyonları.
     
  ACULYN 38 Arcylates/Vinly Neodecanote Crosspolymer Çok iyi partikül, pigment, sedef, silikon ve silikon emülsiyonu süspansiyonu sağlayan kıvamlaştırıcı. Zinc pyrithione varlığında stabil. Polar solventler ve peroksitle uyumlu. Kullanımı kolay. Şampuanlarda,güneş koruyucularda,yüz ve vücut nemlendiricilerinde,saç spreylerinde, anti-bakteriyel sıvı el sabunlarında, tanecik içeren formüllerde kullanılır.
     
  ACULYN 44 PEG-150/Decly Alcohol/SMDI Copolymer Asit ve hidrojen peroksit sistemlerini kıvamlaştırır. Şeffaf jel formüllerinde, yüksek elektrolit stabilitesi (%10) isteyen formüllerde kullanılır. Benzoil peroksitle beraber akne tedavileri için kullanılan kremlerde, yüksek seviyede inorganik UV filtresi içerengüzenş ürünlerinde ,saç şekillendiricilerinde, peroksit içeren formüllerde, anti-perspirant deodorantlarda kullanılır.
     
  ACULYN 46 PEG-150/Stearyl Alcohol/SMDI Copolymer Asit ve hidrojen peroksit sistemlerinde kıvamlaştırıcı,yüksek tuz ve elektrolite içeren sistemlerle uyumlu, anyonik katyonik ve nonyonik yüzey aktif maddelerine geçimli. Alfa-hidroksi tedavisi ile yaşlanmayı geciktiri olarak,benzoil peroksit ile akne tedavisinde,şaç şekillendiricisi,saç rengi açıcı olarak kullanılır. Alfa-hidroksi tedavisi ile anit-aging kremlerde,benzoil peroksit içeren akne kremlerinde,şaç kremleri ve saç açıcılarda kullanılır.
     
  ACULYN 60 PEG-150 distearate Şampuan, el sabunu gibi sıvı formüllerde kıvam verme amaçlı kullanılır. Sıvı el sabunu, Şampuan (%2)
     
  ACULYN 60 PEG-150 Distearate Yüksek yüzey aktif içeren formüllerde yüksek tuz ve elektrolite toleranslı kıvamlaştırıcı. Yüksek yüzey aktif sistemlerinde kabul edilebilir derecede berraklık sağlar. Anyonik, nonyonik ve katyonik yüzey aktif sistemleriyle uyumludur. Yüzey aktif maddeler içerisinde çözünebilir,köpürmeye negatif etkisi yoktur. Bebek şampuanları ve banyo ürünleri gibi extra yumuşak temizleyici formüllerinde,hastane temizlik ürünlerinde, genital temizlik ürünlerinde kullanılır.
 


 


KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER



 
  ACULYN 88 Arcylates/Steareth-20 Methacrylate Crosspolymer Kristal şeffaflıgında temizleme jel sistemlerinin formüllerinde, sedef, partikül, pigment, silikon ve silikon emülsiyonlarının süspansiyonunda kullanılır. Jel sistemlerde hava kabarcıklarını süspanse eder. Köpük stabilizatörü. Kepeğe karşı şampuanlarda ve 3ü birarada şampuanlarında,sıvı el sabunlarında,salisilik asitle beraber yüz temizleme ürünlerinde,kristal saç temizleme jellerinde bulunur. Kepeğe karşı şampuanlarda ve 3ü birarada şampuanlarda,sıvı el sabunlarında,salisilik asitle beraber yüz temizleme ürünlerinde, şeffaf saç jellerinde kullanılır.
   

 
  ACUSOL 445 homopolymer of acrylic acid  
     
  ACUSOL 460N    
     
  ACUSOL 497N and 497NG Dispersants Applications Acrylic/maleic copolymer  
     
  ACUSOL 505N (Acrylic/Maleic Acid Copolymer, AA/MAL)  
     
  ACUSOL 820 Acrylic/Acrylate Ester Copolymer  
     
     
  BEES WAX 1540 WHITE Bees wax beyaz Kozmetik alanında emüsyon oluşumunda ve rujlarda kullanılır. İlaç sektöründe draje üretiminde ve mum üretiminde kullanılır.
     
  BEESWAX 8108 WHITE Beeswax cera alba E 901 Apis melliferanın balmumundan elde edilir. Fiziksel yöntemlerle mum temizlenir. Özel bir adsorbsiyon metodu ile beyazlatılır. Waks peroksit ve safsızlık içermez. Kozmetikte W/O bazlı kremlerde (%1-10), Ruj ve maskaralarda (%1-10), Drajelerin cilalanmasında.
     
  BEESWAX 8109 YELLOW Beeswax cera flava Apis melliferanın balmumundan elde edilir. Fiziksel yöntemlerle mum temizlenir. Kozmetikte W/O bazlı kremlerde (%1-10), Ruj ve maskaralarda (%1-10), Drajelerin cilalanmasında.
     
  BENZOPHENONE 3 Oxybenzone, Benzophenone-3 UVA filtresi, yağda çözünür UV filtre
     
  BENZOPHENONE 4 Sulisobenzon, Benzophenone-4 UVB filtresi, Suda çözünür UV filtre, SPF arttırıcı
     
  BERRY WAX 6290 Berry Wax Kolayca emülsiye olan bitkisel wakstır. W/O emülsiyon sistemlerinde yağlandırıcı ve viskozite oluşturucu olarak kullanılır. Stick formulasyonlarında yağlar için (ki genelde hint yağı) jelleştirici olarak kullanılır. W/O kremlerde ve stick formülasyonlarında (%1-10)
   

 
  BHT Butil hidroksi toluen (E321) Yağların atmosferdeki oksijenden etkilenerek oksidasyona uğramasına yani kararmasına karşı kullanılan antioksidandır. Deodorantlar, parfümler, kozmetik kalemler (%0,1-0,8)
     
  BIODAC 232 Oxo alkoll C11 6EO-4PO Köpüğün az olması istenilen durumlarda her tür detarjanda kullanılan temizleme özelliği olan noniyonik aktif madde. Biyoljik parçalanabilirliği olan özel bir noniyoniktir. Cam sil(%0,5-1),Genel temizlik(%0,5-3), Halımatik(%10-15), Bulaşık matik parlatıcı(%8-15)
     
  BIOSOFT X 9966T Anyonik/Amfoterik/nonyonik karışım Peroksit kıvamlaştırmada formülün uzun süreli stabilizasyonunu saglar. Temizleme etkisi vardır. Toplam aktifi arttırır. Hem beyaz hem renkli camasirlarda kullanilabilinen leke sokme amacli kıvamlı peroksit formülasyonları(%6-15)
     
  BIOSTYLE CGB   Fixatives Thickeners & stabilizers Fixatives Thickeners & stabilizers
 



 
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER

 
  BIOTERGE PAS 7S Sodium octane sulphonate Cam sil formülasyonlarında, genel temizlik ve asidik genel temizleyicilerde antistatik ajan, temizleme özelliği ve formül stabilizasyonunu sağlaması için kullanılan anyonik yüzey aktif madde. Cam sil (%0,2-1), Genel temizlik (%0,1-1), asidik kıvamlı temizleyiciler (%0,2-2)
     
  BLACK PN E 151 Sentetik renklendirici. Meyve suları ve toz içecekler,unlu mamüller,süt ürünleri,çiklet ve şekerlemeler,et ve balık ürünleri,konserve meyve ve sebzeler,tatlılar,çorbalar,soslar.
     
  Bleach & Dye Powder Saç açıcı ve boyayıcı yari mamul Hem açan hem boyama amaçlı kullanılan toz oryal. 9 rengi mevcuttur.
     
  BRILLIANT BLUE FCF LAKE BRILLIANT BLUE FCF E 133 Sentetik renklendirici. Meyve suları ve toz içecekler,unlu mamüller,süt ürünleri,çiklet ve şekerlemeler,et ve balık ürünleri,konserve meyve ve sebzeler,tatlılar,çorbalar,soslar.
     
  BROWN HT LAKE BROWN HT E 155 Sentetik renklendirici. Meyve suları ve toz içecekler,unlu mamüller,süt ürünleri,çiklet ve şekerlemeler,et ve balık ürünleri,konserve meyve ve sebzeler,tatlılar,çorbalar,soslar.
     
  BTC 1010 E Didecyl dimethyl ammonium chloride Dezenfektanlar, Havuz Kimyasallarında kullanılır. Dezenfektan olarak çok geniş bir spektruma hitap eder. Dezenfektan (%2-15), Havuz Kimyasalları (%20-50)
 


KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


 
  BTC 1218-50 Benzalkonyum kloride 50% Dezenfektanlar, Havuz Kimyasallarında kullanılır. Dezenfektan olarak çok geniş bir spektruma hitap eder. Dezenfektan (%2-15), Havuz Kimyasalları (%20-50)
     
  BTC 2125 M 80 E Özel Karışım Dezenfektanlar, Havuz Kimyasallarında kullanılır. Dezenfektan olarak çok geniş bir spektruma hitap eder. Dezenfektan (%2-15), Havuz Kimyasalları (%20-50)
     
  BUĞDAY PROTEINI Lauridimonium hydroxypropyl hyrolyzed wheat protein (and) PEG-20 almond glycerides Yüzey aktif bazlı tüm sistemlerde buğday proteini olarak. Islak mendilde (%0,5-2), Şampuan (%0,5-3), Sıvı el sabunu (%0,1-1,5)
     
  BİTKİ EKSTRAKTLARI Hydroglyceric ve Hydroglycolic versiyonlarda Çeşitli amaçlara yönelik olarak tüm versiyonda bitki ekstraktları. Örneğin papatya, yosun, biberiye, salatalık, çam vs. El sabunları (%0,5-5), Kremler, Losyonlar (%0,5-2), Duş jeli (%0,5-5), Güneş sonrası ürünler (%0,5-5)
     
  BİTKİSEL GLİSERİN   doğal konseptlerde kullanılabilecek bitkisel nemlendirici
     
  BİTKİSEL YAĞLAR   organik, rafine her çeşit kozmetik ürününde kullanılabilecek bitkisel yağlar kozmetik
  Candelilla wax E 902 Özel temizleme ve beyazlatma metodları ile Candelilla 2039 ve 2039L üretilir. Bunlar FDA-gras (184-1976) da sınıflandırılmış, Avrupa gıda kanunlarına uygun, Food Chemical Codex IV, JECFA/WHO ya uygun çeşididir. Kurutulmuş ve trunçgil meyvelerde parlaklık parlaklık görünüm veya koruyucu tabaka oluşturur.Sakız çikolata ve şekerlemelerde parlatma ve bıraktırıcı ajan olarak kullanılırlar ve ürünü;aroma,nem kaybı gibi değişmelerden korunur. Rujlarda (%5-20)
     
  CARICILINE Ficus Carica (Fig) Fruit extract, Xanthan Gum Tazeleyici ve nemlendirici aktif, üstün nemlendirme ve ferahlatma özelliğine sahip aktif. cilt bakımı, medikal kozmetik, anne bebek kozmetik
     
  CARMOISINE LAKE CARMOISINE E 122 Sentetik renklendirici Meyve suları ve toz içecekler,unlu mamüller,süt ürünleri,çiklet ve şekerlemeler,et ve balık ürünleri,konserve meyve ve sebzeler,tatlılar,çorbalar,soslar.
     
  CARNAUBA WAX T3 Carnauba Wax Bitkisel bazlı gıda, kozmetik, ilaç endüstrisinde kullanılan kendisine has doğal kokusu ve tadı minimuma indirgenmiş olduğundan tercih edilen bir wakstır. Uygulama sahasına göre (%2-10)
     
  CARNUABA WAX 2442 EU E 903 Parlatıcı ve yapışmayı önleyici ajan. Kurutulmuş ve trunçgil meyvelerde parlaklık parlaklık görünüm veya koruyucu tabaka oluşturur.Sakız çikolata ve şekerlemelerde parlatma ve bıraktırıcı ajan olarak kullanılırlar ve ürünü;aroma,nem kaybı gibi değişmelerden korunur.
     
  CARNUBA WAX POWDER Carnubawax kıvamlı tüm kozmetik ürünlerinde kullanılır. ruj,maskara,krem,losyon,deo stik,saç waxı,fondöten,depilasyon saç bakımı,cilt bakımı,renkli kozmetik
     
  CELQUAT L 200 Polyqerternium 4 Katyonik selüloz. Saç ürünlerinde tarama kolaylığı, cilt ürünlerinde ciltte yumuşaklık sağlar. şekillendirici, serum,bukleli saçlar, ıslak tarama, kuru tarama
   
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER




 
  CELQUAT LS 50 Polyquaternium-4/Hydroxypropyl Starch Copolymer Uzun süre tutuculuk ve kondisyoner özellikleri vardır. Özellikle saç köpüklerinde kullanılır. Ayrıca krem, losyon, jellerde ve pomadlarda önerilir. PQ11 yerine tavsiye edilir. Köpüklere hacim verir. şampuan, şekillendirici, serum, ıslak tarama, kuru tarama, hacim, termal koruma, renk koruma
     
  CERULATION C Özel karışım krem bazı soğuk proses Soguk proses krem,ıslak mendil,losyon,şampuan,güneş kremi hazırlamak için yag alkolü bazlı özel emülsiye sistemi. Askıda tutulması zor güneş filtresi,vitamin gibi taşıyıcısı olarak rol oynar. Kremler,losyonlar,spreyler:(%10-30),Islak mendil(%5-15),Şampuan(%5-10)
     
  CIREBELLE 505;305;109L Sentetik wax Beeswaxın sentetik alternatifi. Beeswaxta problem olan renk,koku, yapışkanlık gibi problemleri yoktur. Petrol türevi değildir. Emülsiyon(305),stik(109L) ve pomadlarda (505) kullanılabilir. Cilt bakım ürünlerinde erime noktasını arttırır. cilt bakımı, renkli kozmetik
     
  CLIMBAZOL Climbazol kepek aktifi olarak şampuanlarda kullanılır, Şampuan, duş jeli, kremler saç bakımı
     
  CMI / MIT 5-chloro-2-methyl 4-isothiazolin 3 one ve 2-methyl-4 isothiazolin-3 one karışımı Biosit üreten firmalar için yüksek aktivitede çok geniş spektrumlu bakteri, mantar ve mayaya karşı etkili konsantre koruyucu. Soğutma suyu sistemlerinde, air conditioner sistemlerinde, kağıt fabrikalarında, kondenserde, atık su sistemlerinde, kanalizasyon sistemlerinde, fotoğraf yıkama sularında.
     
  Coenzyme Q10 Coenzyme Q10 İlaç Aktif Hammaddesi İlaç
     
  COMPLEX HAIR STRENGTH Butylene Glycol, Aqua, Urtica Dioica Leaf Extract (Nettle), Cimicifuga Racemosa Root Extract (Black cohosh), Lepidium Meyenii Root Extract (Maca); Sylibum Marianum Seeds Extract (Milkthistle) Saç güçlendirici kompleks, saçlardaki tüm olumsuz etkilere karşı savaşır ( dökülme, kaşıntı, incelme...) saç bakımı
     
  COSMACOL AES 70224
COSMACOL AES 56224
COSMACOL AES 28224
Sodium laurly eter sulphat 2EO Naturel (SLES)70%; 56%;28% Her türlü temizlik ürününde temizleme amaçlı köpüğü yüksek,tuz ile viskozite alabilen anyonik yüzey aktif madde.Kozmetik ürünlerinde kullanılabilir. Şampuan (%8-18), Sıvı sabun (%7-15), Sıvı Detarjan (%5-15),Cam sil(%0.2-1)
     
  COSMACOL EBI C12-15 alkyl benzoate Çok hafif oluşu ve kolay yayılabilme özelliğinden dolayı bir çok kozmetik formülasyonlarında kullanılır, güneş filterleri için iyi bir çözücüdür. Güneş krremleri, losyonlar, lipojeller, cilt bakım ürünleri, vücut masaj yağları, saç boyaları, kondisyonorler, temizlik losyonları, traş ürünleri (%1-5)
     
  COSMACOL ELI C12-13 alkyl lactat Deodorantlarda 24 saat deodorant efekti etki verme ve şampuanlarda da düşük tuz ile kıvam verme özelliği vardır. Hassas ciltler için olan şampuanlarda ve bebe şampuanlarında kullanılabilir. AHA etkisi vardır. Kati sabunlar icinde kullanailabuilir nemlendirme etkisi vardir. Şampuan (%0,5-1), Deodorant (%2-3), Cilt bakım ürünleri ((%2-5)
     
  COSMACOL EMI Di C12 C13 alkyl malate Kremlerde ve saç ürünlerinde yumuşatma özelliği verir. AHA etkisi vardır. Şampuan (%0,5-1), Saç kremi (%2-4), Krem (%3-5)
     
  COSMACOL EOI C12-C13 alkyl octanoate Kremlerde, yağlarda ve losyonlarda emollient olarak kullanılır. IPM nin yeni jenerasyon muadilidir. AHA etkisi vardır. Kremler, Losyonlar, Renkli kozmetik (%1-5), Güneş kremleri (&1-10)
     
  COSMACOL ESI Tridecyl salicylate Güneş filtrelerinin çözünürlüğünü arttırdığından ve benzen yapısından dolayı güneş ışınlarını absorbladığından %20 SPF arttırmada etkilidir. Su geçirmemeye etkisi vardır. Saç kozmetiğinde boyanın kalıcılığını arttırır. Salisilik asit esteri olduğundan anti akne etki ve kepek karşıtı etki gösterir. Çözebildiği filtreler; Benzopehnone(15%) OMC(12.5%) Bemotrizinol(8.5%), Ethyhexyl Triazone(<17%) Cilt bakım ürünleri (%1-5), Güneş kremleri (%2-7), Renkli kozmetik (%1-5)
     
  COSMACOL NII 9 C12-13 Pareth-9 Çözücü etkili yüzey aktif. parfüm ve diğer yağların su içeren kozmetik formülasyonlarında çözülmesi için kullanılan bir emülgatör saç bakımı,cilt bakımı
     
  COSMACOL OE Dicaprylyl Ether emollient, kremlerde ve losyonlarda kullanılabilecek uçucu geri yağlandırıcı. Hafif bir yağ olarak parlaklık için kullanılabilir. Yayılma ve dispersyon etkisi yüksektir. Yüksek ve düşük ph stabilizesi vardır saç bakımı, cilt bakımı, renkli toz
     
  COVERSTICK BASE 6430 Kapatıcı bazı Özellikle uçucu silikon içeren kremsi yapıda kapatıcı ve stick yapımında kullanılan baz. Bazın kendisi yüksek oranda Vitamin E içerdiği için cildi zedelenmelere karşı korur. Kapatıcı stick üretiminde (%35-40)
     
  CPMA Maleic Anhydride / Carboxylic Acid Copolimer Fosfatlar ile kombineli kullanıldığında endüstriyel soğutma sistemlerinde etkili kireç kontrolü sağlar. Kalsium karbonat, kalsium sülfat birikmesine etkilidir. Çinko bazlı formülasyonlar yapılabilir. Su sistemleri, temizlik ürünleri kağıt sanayii, reverse ozmoz sistemleri, rafineri enjeksiyon sistemleri
     
  CREAM BASE 6065 Glycerylstearate and ceteareth 11 and Cetylalcohol and Ceteareth 25 O/W bazlı krem ve losyon üretimi için krem bazı, gece, gündüz kremi veya losyon üretimi için idealdir. Krem ve losyonlarda (%5-15)

  DEET sinek koruyucu sprey ürünleri için aktif
     
  DERMACRYL 79 Acrylates/Octylacrylamide Copolymer saç ve cilt üzerinde fixative etki sağlar. Özellikle güneş ürünlerinde ve parfüm fixasyonunda etkilidir.Water prof etkisi vardır. güneş kremi,ruj,far & pudra,maskara,fondoten
     
  DERMACRYL AQF Acrylates Copolymer Polymer Film yapıcı polimer. Güneş ürünlerinde suya dayanımı arttırır. Testleri vardır. SPF arttırıcı, kozmetik, Güneş kremleri
 

 
 

KAMPANYA

2 ANSİKLOPEDİ

380 TL

ŞİMDİ SİPARİŞ VER


 
  DERMASOFT LP Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Phenylpropanol Lesitin içeren ürünlerde kullanılır. renkli kozmetik, deodorant, krem
     
  DERMOFEEL DECALACT Sodium Decanoly/Dodecanoyl Lactylate Triethylcitrate HLB 17 Triclosan ve climbazole %100 doğal antimikrobiyal alternatif ürün. saç bakımı, cilt bakımı, anne-bebek kozmetik
     
  DERMOFEEL G10 LW Polyglyceryl-10-laurate,citcic acid çözücü etkili yüzey aktif. PEG içermez. Spreylenebilen emülsiyonlarda ve düşük viskoziteli ürünlerde,bebek ürünleri, roll on ve yüz yıkama ürünlerinde emülgatör olarak kullanılır. saç bakımı, cilt bakımı, renkli kozmetik
     
  DERMOFEEL G50 Polyglyceryl-5 Oleate Emülgatör ve yardımcı çözücü. PEG içermez. Yağ bazlı formüllerde emulsiye edici olarak kullanılır. Göz ve yüz bakım jelleri. Bakım yağları cilt bakım,renkli kozmetik
     
  DERMOFEEL GO SOFT Polyglyceryl-2 Sequioleat W/O Noniyonik emülgatörü. Diğer emülgatürlere göre daha hafif hissiyatı vardır, krema gibi bir görüntü verir. cilt bakımı, renkli kozmetik
     
  DERMOFEEL GSC Glyceryl Stearate Citrate O/W-Anyonik emülgatör, PEG içermez. cilt bakım ürünlerinde kullanılır. cilt bakım, renkli kozmetik
     
  DERMOFEEL P 30 PCA Glyceryl Oleate Birikme yapmaz. Doğal kozmetik ürünlerinde önerilir. doğal kozmetik, şampuan, şekillendirici, serum, ıslak tarama, kuru tarama, bakım
     
  DERMOFEEL PA 3 Sodium Phytate; Aqua doğal E.D.T.A muadilidir
     
  DERMOFEEL PGPR Polyglyceryl-3 Polyricinoleate W/O noniyonik emülgatör, göz ve cilt ile uyumlu. Dermofeel PO ile kombineli daha stabil sonuç verir. cilt bakımı, renkli kozmetik
     
  DERMOFEEL PO Glyceryl Oleate W/O Yan emülgatör geri yağlandırıcı, E vitamini içerir. Yüzey aktif içeren durulanan ürünlerde de kıvam vermeve geri yağlandırma amaçlı kullanılır. Emüsyonların ısı dayanımını arttırır. saç bakımı, cilt bakımı, renkli kozmetik
     
  DERMOFEEL PP Polyglyceryl-3 Palmitate O/W-Noniyonik emülgatör. Hidrofilik yapısından dolayı suyu üzerinde tutma gücü yüksektir.Anyonik bir co emülgatör kullanılması tavsiye edilir. cilt bakımı, renkli kozmetik
     
  DERMOFEEL PS Polyglyceryl-3 Stearate O/W Noniyonik emülgatör, göz ve cilt ile uyumlu. anyonik bir co emülgatör kullanılması tavsiye edilir. cilt bakımı, renkli kozmetik
     
  DERMOFEEL SENSOLV Isoamyl Laurate yüksek yayılım özelliğine sahip polar yağ. çok iyi UV filtre çözücü ve pigment disperse edici. hafif bir his sağlar cilt bakımı, renkli kozmetik
     
  DERMOFEEL SL Sodium Stearoyl Lactylate O/W Anyonik emülgatör, Anyonik olmasından dolayı Noniyonik emülgatörler ile birlikte kullanıldığında emülsiyonu stabile eder. temizleme etkisi de vardır saç bakımı, cilt bakımı
     
  DERMOSOFT 1388/ECO Aqua,Glycerin,Sodium Levulinate, Sodium Anisate doğal kozmetik için önerilen çok yönlü koruyucu şampuan,renkli toz,deodorant,krem saç jölesi
     
  DERMOSOFT GMCY Glyceryl Caprylate HLB 6,5 geri yağlandırıcı etkisi vardır, kullanılan esterlerden azaltma yapılabilir. şampuan, renkli toz, krem
     
  DERMOSOFT OMP Methylpropanediol,Caprylyl Glycol Ph tan bağımsız nemlendirme ve geri yağlandırma saplayan koruyucu şampuan, deodorant, krem, ıslak mendil
     
  DIAMIN KLG 2 Oleyl Amine 2EO Asit içeren formülasyonlarına kıvam verme etkisi vardır. Aynı zamanda temizleme özelliği vardır. Asit içeren kıvamlı formülasyonlar için(%1.5-5)
     
  DOWCIL QK 20 2,2 dibromo 3 nitroprppionamid (DBNPA) DEZENFEKSİYON AMAÇLI TESİSLERİN TEMİZLENMESİNDE KULLANILIR EKSTRA BİR DURULANMAYA İHTİYAÇ YOKTUR. kONTAMİNE OLMUŞ ÜRÜNLERİN TEMİZLENMESİ İÇİN DANIŞINIZ.
     
  DRY FLO PC/PURE Aluminum Starch Octenylsuccinate Talk alternatifi. Yumuşak kadifemsi bir his bırakır.Bebek pudraları,pişik kremleri,deo ürünler,güneş kremleri, renkli kozmetikte kullanılır. krem,deodorant,güneş kremi,far&pudra,fondoten
     
  DRYFLO PC Aluminum Starch Octenylsuccinate Improve tactile properties, reduce rub-off and enhance SPF – all without whitening on the skin. Improves aesthetics and mitigates greasiness of lotions, creams and ointments. Used in powders, color... Improve tactile properties, reduce rub-off and enhance SPF – all without whitening on the skin. Improves aesthetics and mitigates greasiness of lotions, creams and ointments. Used in powders, color...
     
  DTPMP Diethylene triamine penta methylene phosphonic Acid Mükemmel metal iyonlarını bağlama özelliği vardır. Dispersiyon etkisi sayesinde etkili sequesteran özellik istenen formüller için çok yoğun bir üründür. Soğutma, boiler su sistemlerinde kireç ve korozyon inhibitörü olarak, metal kaplama formüllerinde, kağıt sanayi kimyasallarında ve temizlik formülasyonlarında kullanılır

  SAÇ AÇICI TOZ Mikro granül yapısına göre 3 tip boyutta, 6 renk ve 7 kokuda boya öncesi saçı açmaya yarayan toz ürün. Amonyaklı ve amonyaksız çeşitleri mevcuttur. Mevcut renkler: Beyaz, Mavi, Yeşil, Eflatun, Pembe, Sarı.
     
  SAÇ BOYA PİGMENTLERİ Tüm pigmentler mevcuttur. Saç boyası üretimi için gerekli her türlü bilgiyi proje bazında sağlayabilmekteyiz.
     
  SAÇ BOYASI   saç boyasında kullanılan boya pigmentleri
     
  SAÇ BOYASI TOZ 9 rengi mevcuttur. (D 4